Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Παύλος Ορκόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση.Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο της ενδυματολόγου από τις Άγριες Μέλισσες.

Το κλίμα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται πως είναι αρκετά βαρύ μετά από την απώλεια της Γιούλας Ζωιοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, που υποδύεται τον «Νέστορα» στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τη σειρά, για τον ρόλο του και για την απώλεια της ενδυματολόγου-σκηνογράφου Γιούλας Ζωιοπούλου.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή είπε:

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο Διαφάνι, από εκεί έρχομαι, διότι η ενδυματολόγος μας, Γιούλα Ζωιοπούλου, δεν είναι πια μαζί μας. Την νίκησε η αρρώστια αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του.

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, έγινε η πρεμιέρα του σίριαλ και ακολούθησε η μάχη με την αρρώστια της αυτούς τους μήνες. Εμείς, κάθε μέρα πριν το γύρισμα, πρώτη μας δουλειά είναι να μπούμε στο ενδυματολογικό. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια».

Ο Παύλος Ορκόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Στο Παρά Πέντε μάς είχε κάνει τα σκηνικά. Το χαμόγελό της και την ψυχή της, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είμαστε συγκλονισμένοι»».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Παύλος Ορκόπουλος :

Ο Παύλος Ορκόπουλος μίλησε, επίσης, για τον ρόλο του ως «Ταξίαρχος» στη σειρά, λέγοντας:

«Είναι ο Νέστορας. Αυτός που χαίρει της εκτίμησης όλων των συγχωριανών του, για την ευγλωττία του και την κρίση του. Όλοι τον σέβονται. Έχει μεγάλη πείρα. Είναι Ταξίαρχος και έχει και γνώσεις ιατρικής, κρατάει μικρό καλάθι πάντα. Η συμβολή του στο δίκαιο είναι σημαντικό. Η νύφη του δεν τον αφήνει να δει τον εγγονό του, γιατί η τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του άντρα της και του γιου του Νέστορα. Γι’ αυτό και μένει στο Διαφάνι, γιατί είναι αρκετά κοντά στη Λάρισα που μένουν».

«Φαντάζομαι θα υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα στον Νέστορα και την Αννέτ. Αλλά προς το παρόν προηγούνται άλλα πράγματα, που και οι δύο μαζί λόγω της πείρας τος και της ωριμότητάς τους θα διευθετήσουν», ανέφερε ο Παύλος Ορκόπουλος για τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη στη σειρά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο