Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε ποια τροφή έχει κόψει εδώ και χρόνια

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε ποια τροφή έχει κόψει εδώ και χρόνια

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ.

Το απόλυτο κορμί!

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και έχει λατρευτεί από το κοινό για την απίστευτη φωνή της αλλά και τον αυθεντικό της χαρακτήρα!

Την αληθινή Δέσποινα «δείχνει» και μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και μάλιστα στο Instagram, αφού η υπέροχη τραγουδίστρια αναρτά σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της καθημερινότητα!

Συχνά ποζάρει άβαφη, δίχως photoshop ή ρετούς και αποδεικνύει σε όλους πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί!

Στην τελευταία της ανάρτηση η πανέμορφη Δέσποινα μας έδειξε, αν και μαμά δύο παιδιών, το αψεγάδιαστο και εξαιρετικά σμιλεμένο κορμί της! Σε ηλικία 50 ετών καταφέρνει να διατηρεί ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, με κοιλιακούς που… «σκορπούν» εγκεφαλικά!

Στην λεζάντα, που συνοδεύει την φωτογραφία, γράφει χαρακτηριστικά και συμβουλεύει τους διαδικτυακούς ακολούθους της: «Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!

Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας!Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!».

Δείτε το «καυτό» στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Λοιπόν!Οσο κατσαμε,κατσαμε!Αφηστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!!Παμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωριτσα την ημέρα!Εστω 45’!Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δικη σας ώρα!Καντε το προτεραιοτητα σας!Θα δείτε Ποσο θα αλλάξει η διάθεση σας!Εσεις ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγειτε για γρήγορο περπάτημα! @giotagkaniari #pilates #workout #lifeisbeautiful #loveyourself

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Τι δεν τρώει ποτέ;

«Έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια, οπότε δε φτιάχνω γέμιση και γαλοπούλα, τρώμε άλλα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024