Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρίνγκο Σταρ λάτρεψε την ταινία «Yesterday»

Ο Ρίνγκο Σταρ λάτρεψε την ταινία «Yesterday»

Ο Ρίνγκο Σταρ έδωσε τα εύσημα στους δημιουργούς της ταινίας “Yesterday” των Ντάνι Μπόιλ και Ρίτσαρντ Κέρτις για τους Beatles

Ο Ρίνγκο Σταρ έδωσε τα εύσημα στους δημιουργούς της ταινίας “Yesterday” των Ντάνι Μπόιλ και Ρίτσαρντ Κέρτις για τους Beatles.

Κατά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, στο Royal Albert Hall πριν από την απονομή των βραβείων Global Citizen δήλωσε ότι λάτρεψε την ταινία.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ηθοποιό Μπάρμπαρα Μπαχ, το μέλος των Beatles τόνισε: “Ω, ναι – τη λάτρεψα. Εννοώ τι σπουδαία ιδέα!”

Η ταινία, η οποία άρχισε να προβάλλεται σε κινηματογράφους τον Ιούνιο, ακολουθεί την ιστορία ενός νέου μουσικού, του οποίου η ζωή παίρνει μια δραματική τροπή, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει στον κόσμο που θυμάται τα τραγούδια των Beatles.

Οι Μπόιλ και Κέρτις αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό ότι τόσο ο Ρίνγκο Σταρ, όσο η Ολίβια Χάρισον, χήρα του εκλιπόντος μέλους των Beatles, Τζορτζ Χάρισον τους έστειλαν σημειώματα, στα οποία επισημαίνουν ότι απόλαυσαν την ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζακ Μάλικ στον ρόλο του Βρετανού τραγουδοποιού.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024