Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Την «είπε» live στην Ναταλία Γερμανού

Δέσποινα Βανδή: Την «είπε» live στην Ναταλία Γερμανού

Η Δέσποινα Βανδή την «είπε» στην Ναταλία Γερμανού live στην τηλεόραση

Η Δέσποινα Βανδή την «είπε» στην Ναταλία Γερμανού live στην τηλεόραση.

View this post on Instagram

@xfactorgreece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Η Βανδή πετάει… το γάντι!

«Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στα αυτιά γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς», είπε η Δέσποινα Βανδή.

View this post on Instagram

Οι αγαπημένοι μου @mirodesigners σε κάθε live είναι κοντά μου! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλον αυτόν τον καιρό που προσπαθείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα και για τις ατέλειωτες πρόβες μας!🤣 Πάμε τώρα για ημιτελικό, #acrolive και τον μεγάλο τελικό του @xfactorgreece Να δω πως θα τα προλάβουμε!🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️ Επίσης ευχαριστώ όλη μου την ομάδα @nakopoulouvaso @bouloubasisv @_e_llena για τη φροντίδα της τελικής εικόνας!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Εδώ στο τέλος του επεισοδίου με μια σχετική κούραση και ικανοποίηση!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Η Γερμανού τα μαζεύει

Τότε η Ναταλία Γερμανού και η Φωτεινή Πετρογιάννη εξήγησαν στο τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη στην προηγούμενη εκπομπή, λέγοντας πως είχαν απορία για ποιο λόγο βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή μόνο με ένα προφίλ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Σπάστηκε λίγο, κι εγώ μπορεί να σπαζόμουνα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση όταν πάμε καλεσμένοι μας ρωτάει ο σκηνοθέτης από πού θέλουμε να κάτσουμε κι εγώ το λέω. Εκείνη την ώρα που ειπώθηκε αυτό, για το προφίλ που επιλέγει η Δέσποινα Βανδή, ο Περικλής είπε κάτι εντελώς χιουμοριστικά ότι ‘για τον ίδιο λόγο που η Ναταλία κοιτάει πάντα δεξιά για να βλέπει τα 4 καλόπαιδα που έχει μπροστά της’. Δεν είπε τίποτα για τη Δέσποινα. Ήταν λάθος να υπονοήσω κάτι για τη Δέσποινα».

https://www.instagram.com/p/B5N9erdBcAU/

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024