Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Πανταζή : Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Κλέλια Πανταζή : Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της

H Κλέλια Πανταζή μίλησε για πρώτη φορά κρατώντας τον νεογέννητο γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες η Κλέλια Πανταζή αφού έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλ την Κυριακή (8/12), ενώ την Παρασκευή (13/12), επέστρεψε με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι.

View this post on Instagram

Οι φύλακες άγγελοι μου!! Όλους αυτούς τους μήνες, σε αυτό το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης, ειναι αυτοί που ήταν διπλα μου αναπάσα στιγμή.. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου και στην μαία σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!Ακόμα και την στιγμή του τοκετού δεν αγχώθηκα καθόλου! Ήξερα πως η κ. @dr_katerina_papakonstantinou θα έπαιρνε όλες τις σωστές αποφάσεις για μένα και το παιδί μου! Και τώρα που είμαστε σπίτι πάλι δεν έχω άγχος γιατί μας έχει προετοιμάσει σωστά η μαία μας κ. Τίνα Βουνάση @pregnancycare_ ! Ευχαριστούμε @rea_maternity για την άψογη φιλοξενία στο «πρώτο σπίτι» του γιου μας! Ευχαριστώ @lefteris_tsakalos για όλα.. Ξέρεις εσύ.. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας γεμίσατε ευχές!! Σας ευχόμαστε να είστε καλά και το 2020 να σας φέρει ό,τι λαχταράτε!! Και τώρα πάμε να το ζήσουμε!!! ————————————————————————— 🤱🏻 #family #thankyou #reamaternity #maternity #weareparents #wearefamily #itsaboy #mom #dad #newborn #babyboom #blessed #thankful #tsakalofamilia

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) on

Η Κλέλια Πανταζή μίλησε για πρώτη φορά σε ζωντανή σύνδεση με το «Έλα, Χαμογέλα» κρατώντας στα χέρια της τον νεογέννητο γιο της.

Η παρουσιάστρια, βεβαίως, ρώτησε την Κλέλια αν με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους με την ίδια να αποκαλύπτει πως θα τον ονομάσουν «Μιχαήλ Άγγελο».

Η Κλέλια Πανταζή δήλωσε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία μετά την επιστροφή της από το μαιευτήριο.

Το τελευταίο τρίμηνο όμως της εγκυμοσύνης είχε πρόβλημα με διαβήτη κύησης, γι’ αυτό και όταν γέννησε στις 8 Δεκεμβρίου, είδε το μωρό της μία μέρα μετά.

Η ημέρα αυτή, 9 Δεκεμβρίου, ήταν σημαδιακή για εκείνη καθώς ήταν η γιορτή της αδικοχαμένης φίλης της και συναθλήτριάς της, Άννας Πολάτου.

Όπως είχε δηλώσει, είχε μια αίσθηση ότι θα γεννήσει εκείνη τη μέρα.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024