Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν φαντάζεστε ποιο είναι τo αγοράκι της φωτογραφίας

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι τo αγοράκι της φωτογραφίας

Εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος διάσημος έλληνας είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και έγινε αμέσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα, μετά από την εμφάνισή του σε δημοφιλές ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιάρχος είναι ιδιαιτέρα δραστήριος και στα social media και αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις που αφορούν τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/B4j-pk0F2OT/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B5KlLnthxMf/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόσφατα, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

«Σήμερα είχα λίγο χρόνο και μπόρεσα να ηρεμίσω. Αισθάνθηκα κάποια συναισθήματα που είχα να βιώσω από παιδί. Μην ξεχνάτε το παρελθόν σας, αυτό είμαστε.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Τάσος Ξιάρχος

Ο ίδιος τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και έγινε αμέσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα.

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιάρχος είναι ιδιαιτέρα δραστήριος και στα social media και αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις που αφορούν τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ζωή.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

«Σήμερα είχα λίγο χρόνο και μπόρεσα να ηρεμίσω. Αισθάνθηκα κάποια συναισθήματα που είχα να βιώσω από παιδί. Μην ξεχνάτε το παρελθόν σας, αυτό είμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Τάσος Ξιάρχος.

Η σεξουαλική παρενόχληση στην παιδική ηλικία και η διαφορετικότητα στην ελληνική κοινωνία

Πριν από λίγο καιρό ο Τάσος Ξιάρχος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου παραχώρησε  μία χειμαρρώδη συνέντευξη.

Εκεί, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Ο Τάσος Ξιάρχος παραδέχθηκε πως νιώθει πολύ όμορφα όταν φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ εξήγησε πως λόγω της σωματοδομής του άνδρα, έχει πιο δυνατό κέντρο βάρους είναι πιο εύκολο για εκείνον να τα φοράει!

Μεγαλωμένος στο Μενίδι, ο Τάσος Ξιάρχος από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία, όπως η ελληνική, τον στιγμάτισε.

«Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί γι’ αυτό και χώρισαν και από πολύ μικρή ηλικία είχα πολύ άσχημες εικόνες» δήλωσε ο Τάσος Ξιάρχος ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του, έπειτα από 10 χρόνια που δεν είχαν και ιδιαίτερα στενές επαφές.

Όταν ενηλικιώθηκε έφυγε από το σπίτι του πατέρα του, καθώς ένα θέμα που του εκμυστηρεύτηκε σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, τον βρήκε αντίθετο.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως μίλησε και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών όταν όπως περιέγραψε ένας έφηβος τον πλησίασε και τον παρενόχλησε σεξουαλικά, ένα περιστατικό που όπως χαρακτηριστικά είπε το ανέσυρε από τη μνήμη του σε ηλικία 22 ετών.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024