Το σκεπτικό της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της τιμωρίας Καραπαπά χρησιμοποιούν οι… εξυγιαντές για να «κουκουλώσουν» το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Πόσο αλήθεια όμως αντέχουν;

Έχουν πλάκα οι… εξυγιαντές. Στριμωγμένοι στη γωνία με το σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης ψάχνουν σανίδα σωτηρίας από παντού! Βλέπετε αυτοί που… δικάζουν με κάθε ευκαιρία (αυτούς που τους συμφέρει) τώρα στο σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθης σφυρίζουν αδιάφορα και τονίζουν στα… ψιλά πως η δικαιοσύνη θα αποφασίσει.

Τώρα που οι «δικοί τους» είναι με την πλάτη στον τοίχο περιμένουν την δικαιοσύνη. Όπως ο Κυριάκος ο τηλε-δικαστής που ένα χρόνο πριν ρώταγε από το μπολγκ του τον Πανόπουλο να μας πει σε ποιον ανήκει το Σαλέ της Ξάνθης και τώρα θυμίζει την… Μαρία της σιωπής!

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στους… εξυγιαντές με το σάιτ του Ιβάν Σαββίδη, με την βούλα πλέον με στοιχεία και αποδείξεις, να βγάζει μπροστά την απόφαση και το σκεπτικό της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για την τιμωρία Καραπαπά για όσα είχε πει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης με δηλώσεις του. Και να κάνει… σημαία πως επειδή η επιτροπή αναφέρει στο σκεπτικό πως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία στις δηλώσεις του, τότε ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Είναι αυτό που λέμε, προπαγάνδα από τα… lidl. Οι υπάλληλοι του Ιβάν πασχίζουν να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα που έρχεται, αλλά και τον ηθικό διασυρμό που έχει ξεκινήσει ήδη και αυτό δεν αλλάζει ότι και να κάνουν.

Αντέχουν;

Πόσο αλήθεια αντέχουν όμως; Μόνο την αλήθεια του Ιβάν έχουν μάθει τα παιδιά, αλλά θα τους την θυμίσουμε εμείς.

Η υπόθεση αυτή πρώτον «έτρεξε» πριν ο Ολυμπιακός κάνει την καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το σκάνδαλο με τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Δεύτερο και σημαντικότερο ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία δουλειά να παραθέσει στοιχεία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Τα προσκόμισε όλα στην ΕΕΑ και το πόσο σοβαρά είναι φαίνεται από το γεγονός ότι ήδη η επιτροπή «τρέχει» την υπόθεση και έχει καλέσει για εξηγήσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Αλλά φαίνεται και από την στάση των δύο ΠΑΕ που στην Λίγκα απέφυγαν την συζήτηση, με την Ξάνθη να φεύγει για να γλιτώσει και τον ΠΑΟΚ μέσω του Γκαγκάτση να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια!

Η πλάκα με τους υπάλληλους του Ιβάν δεν σταματά εδώ. Ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει VAR, ψέμα από τα γνωστά τους. Ο Ολυμπιακός είπε πως το VAR είναι καλό αλλά αυτοί που το χρησιμοποιούν είναι ανεκπαίδευτοι.

Και στην τελική υπάρχουν πρακτικά από την συνεδρίαση της Λίγκας. Ας βγουν λοιπόν τα πρακτικά να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ψέματα.

Πόσο αλήθεια άραγε αντέχουν οι υπάλληλοι (και επισήμως) του Ιβάν;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr