Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα σκαριά ένα ακόμα Kill Bill από τον Ταραντίνο

Στα σκαριά ένα ακόμα Kill Bill από τον Ταραντίνο

15 χρόνια μετά κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο σκέφτεται σοβαρά να παραδώσει στο κοινό άλλη μία ταινία Kill Bill

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 στους κινηματογράφους, το Kill Bill του Κουέντιν Ταραντίνο κατάφερε να διχάσει το κοινό.

Άλλοι την εκθείαζαν ως μία παραγωγή που εξύψωνε τον γυναικείο ηρωισμό κι άλλοι την απέρριψαν, ισχυριζόμενοι ότι επρόκειτο για μία καθαρά εμπορική παραγωγή που δεν είχε τίποτα να δώσει στην ηθοποιό που βρέθηκε στα ηνία της.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι από τους σκηνοθέτες που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις, οπότε καθαρά και μόνο από αυτά τα στοιχεία, ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει αμφιλεγόμενες απόψεις.

Τώρα 15 χρόνια μετά το sequel της ταινίας, κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο διάσημος σκηνοθέτης σκέφτεται σοβαρά να παραδώσει στο κοινό άλλη μία ταινία του franchise και, μάλιστα, με την ίδια ηθοποιό.

View this post on Instagram

The Bride will return! Quentin Tarantino has revealed that the much-rumoured third instalment of Kill Bill is “definitely in the cards”. Over the summer, the Academy Award-winning filmmaker was questioned on whether fans could expect a third release in the revenge martial arts franchise, which famously starred Uma Thurman as The Bride/Beatrix Kiddo. “Me and Uma have been talking about it recently, frankly, to tell you the truth,” Tarantino said during an appearance on the Happy Sad Confused podcast. “I’m not sure I’m going to do it, but I have thought about it a little further.” He continued to say that he and Uma “were literally talking about” a possible sequel just a week prior, and added: “If any of my movies were going to spring from any of my movies, it would be the third Kill Bill.” This week on Sirius XM Radio, Tarantino confirmed that Kill Bill Vol. 3 will be his next project. “Well, I just so happen to have had dinner with Uma Thurman last night,” he revealed. “We were at a really cool Japanese restaurant. She was bragging about me, and I was bragging about her. It was a lovely night.” Follow 👉 @tarantinouniverse for more daily content and Tarantino merchandasing, free worldwide shipping (link in bio) 💞 . . . . #quentintarantino #umathurman #pulpfiction #killbill #killbill3 #killbillvol3 #beatrixkiddo #mambanegra #killbill2 #tarantino #tarantinouniverse

A post shared by Tarantino Universe (@tarantinouniverse) on

Φήμες ή αλήθεια;

Tην ώρα που το «Κάποτε  στο Χόλιγουντ», προβάλλει ως φαβορί για τα Όσκαρ, ο Κουέντιν Ταραντίνο συναντά την Ούμα Θέρμαν και αρχίζει να κάνει σχέδια για την επόμενη ταινία του: Το Kill Bill Vol.3!

Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από την ταινία του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» ο Κουέντιν Ταραντίνο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τρίτη ταινία Kill Bill.

Ο Ταραντίνο έλαβε ήδη, πριν από λίγες ημέρες, δύο υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Σεναρίου για την ταινία, με πρωταγωνιστές το Μπραντ Πιτ και το Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όμως, έκανε μια αποκάλυψη για τα μελλοντικά του σχέδια.

Όπως είπε ο σκηνοθέτης είναι στα σχέδια του ένα τρίτο και τελευταίο μέρος που θα ολοκληρώνει την ιστορία της «Νύφης» που εκδικείται όσους της έκαναν κακό.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει για αυτό και με την ίδια τη «Νύφη», δηλαδή την Ούμα Θέρμαν η οποία πρωταγωνίστησε στα δύο πρώτα φιλμ.

Το δείπνο με την Ούμα Θέρμαν

«Έφαγα χτες το βράδυ με την Ούμα Θέρμαν. Ήμασταν σε ένα πραγματικά καταπληκτικό γιαπωνέζικο εστιατόριο. Έχω μια ιδέα για το τι θα έκανα με το Kill Bill Vol. 3. Το ζήτημα άλλωστε ήταν να μου έρθει η ιδέα. Τι συνέβη στη “Νύφη” από τότε; Και τι θέλω να κάνω;», είπε ο Ταραντίνο στην εκπομπή του Άντι Κοέν.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι μπορεί να ήθελε πολύ οι ταινίες Kill Bill να γίνουν τριλογία, όμως δεν θα το έκανε ποτέ χωρίς μια ιδέα που να υποστηρίζει μια τρίτη ταινία.

«Η Νύφη πάλεψε για καιρό και σκληρά. Έχω μια ιδέα τώρα, που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα», συνέχισε.

Η τελευταία του ταινία;

Σε κάθε περίπτωση, ο Ταραντίνο ξεκαθάρισε ότι όποια απόφαση και να πάρει δεν αφορά το άμεσο μέλλον.

«Δεν αναμένεται να προχωρήσω στο οτιδήποτε για λίγο. Μια ταινία θα ερχόταν σε τουλάχιστον 3 χρόνια από τώρα. Είναι αναμφισβήτητα στα πλάνα μου», είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η επόμενη, δέκατη κατά σειρά, ταινία του θα είναι και η τελευταία που σκηνοθετεί.

Άλλωστε, το δήλωσε και στη ραδιοφωνική του συνέντευξη όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε. Στην ερώτηση αν θα σχεδίαζε κάποια άλλη ταινία, εκτός από τις σκέψεις για το Kill Bill Vol. 3, απάντησε απερίφραστα «όχι»!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024