Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με… περίπατο η Ατλέτικο στους «16», διπλό της Γιουβέντους στη Λεβερκούζεν

Με… περίπατο η Ατλέτικο στους «16», διπλό της Γιουβέντους στη Λεβερκούζεν

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Wanda Metropolitamo» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. «Διπλό» της Γιουβέντους στην έδρα της Λεβερκούζεν.

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας στο «Wanda Metropolitamo» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. «Διπλό» της Γιουβέντους στην έδρα της Λεβερκούζεν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε χρειαζόταν μία απλή νίκη στην έδρα της, ώστε να μην εξαρτάται από το ματς της Λεβρκούζεν και τα κατάφερε ακόμα και αν ξεκίνησε με… χαμένο πέναλτι.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Τρίπιερ εκτέλεσε από τα 11 βήματα, αλλά ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ βρήκε την μπάλα, στέλνοντάς την στο δοκάρι.

Στο 17ο λεπτό όμως οι Μαδριλένοι κέρδισαν και πάλι πέναλτι, με τον Ζοάο Φέλιξ αν ευστοχεί, βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Ο Μοράτα σκόραρε στο 28ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υποδείχτηκε φάουλ, έπειτα από υπόδειξη VAR.

Οι «ροχιμπλάνκος» σφράγισαν την πρόκριση στους «16» στο δεύτερο μέρος, από νωρίς, με τον Φελίπε να γράφει το 2-0 στο 54′.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Σιμεόνε να περνάει στην επόμενη φάση.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λόντι, Τρίπιερ, Ερμόσο, Φελίπε, Παρτέι, Κορέα (68’ Ερέρα), Σαούλ, Ζοάο Φέλιξ (81’ Γιορέντε), Κόκε (73’ Λεμάρ), Μοράτα

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Κοτσένκοβ, Τσόρλουκα (69’ Μαγκέεβ), Ρίμπους, Χέβεντες, Ιντόβου, Κριχόβιακ, Ζεμαλέτντινοβ, Κβερκβέλια, Μουρίλο, Έντερ (75’ Σμολόβ), Αλ.Μίραντσουκ

Λεβερκούζεν- Γιουβέντους 0-2 

Οι «ασπιρίνες» πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο πρώτο ημίχρονο, με εκφραστή τον Χάβερτζ η ομάδα του Πέτερ Μπος έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Η σημαντικότερη από αυτές χάθηκε στο 45ο λεπτό, με τον νεαρό Γερμανό να σουτάρει και την άμυνα των «μπιανκονέρι» να διώχνει.

Στο δεύτερο μέρος, η «Κυρία» κυνήγησε το γκολ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο 75ο λεπτό, για το 1-0, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Λεβερκούζεν.

Το τελικό 2-0 υπέγραψε ο Ιγκουαΐν στο 90′, για το τελικό 2-0.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Σ.Μπέντερ, Λ.Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Σινκγκράβεν, Αλάριο (82’ Φόλαντ), Χάβερτς, Μπελαράμπι (66’ Μπέιλι), Αρανγκίς, Ντεμιρμπάι (66’ Μπαυμγκάρτλινγκερ), Ντιαμπί

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Ντεμιράλ, Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Ραμπιό (85’ Ματουϊντί), Ντανίλο, Κουαδράδο (90+3′ Μουρατόρε), Μπερναρντέσκι (66’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024