Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γάμος: Ντυθείτε όπως οι αγαπημένες μας σελέμπριτις

Γάμος: Ντυθείτε όπως οι αγαπημένες μας σελέμπριτις

Είναι αρκετές οι επιλογές styling για εσάς που είστε καλεσμένες σε γάμο. Ορισμένες μόνο θα αναδείξουν την τελειότητά σας

Εάν είστε guests σε χειμερινό γάμο φέτος, υπάρχουν αρκετές στυλιστικές επιλογές με τις οποίες θα αναδείξετε το γούστο σας και εσάς την ίδια. Οπότε μην πανικοβάλλεστε και ακολουθήστε τις συγκεκριμένες συμβουλές για το styling.

Φόρεμα

Είναι ξεκάθαρα η πιο ασφαλής επιλογή από την άποψη ότι καλύπτουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματος. Τα φορέματα αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ γίνονται ένα τέλειο και κομψό σύνολο το οποίο τράβα τα βλέμματα όλων.

Τα φορέματα δεν πρέπει να είναι λευκά γιατί πρώτον είστε guests δεν παντρεύεστε εσείς και δεύτερον το μαύρο είναι πιο επίσημο. Οι ανοιχτές και οι γήινες αποχρώσεις πάντως είναι τέλειες.

Το βελούδινο φόρεμα σε κόκκινη σκούρα απόχρωση με πολύ ωραία χρυσά σκουλαρίκια και κόκκινο κραγιόν είναι άψογα.

Φούστες

Τέλειος συνδυασμός μία ψηλόμεση φούστα κολλητή με ένα ημίπαλτο και ένα top. Το στυλ αυτό είναι και casual και επίσημο χωρίς να σε κάνει να μοιάζεις με τη νύφη.

Επίσης είναι σα να μην προσπαθείς πολύ για να έχεις ένα τέλειο και άρτιο αποτέλεσμα. Μπορείς να φορέσεις και φούστα με εσάρπα. Εσύ αποφασίζεις. Το πανωφόρι είναι απαραίτητο και για το κρύο και για τη σωστή γεωμετρία.

View this post on Instagram

@galagreece

A post shared by °Haris Stamatopoulos° (@haris90s) on

Παντελόνα ή ολόσωμη φόρμα

Κι όμως η πρώτη σκέψη είναι «αποκλείεται». Δε θα φορέσεις προφανώς μια καλοκαιρινή παντελόνα ούτε μία φόρμα του γυμναστηρίου. Το καλό με την παντελόνα είναι ότι τονίζει έντονα τη γραμμή του ποδιού σου και σε δείχνει πιο ψηλή. Με ένα ωραίο top και ένα πανωφόρι θα είναι άψγος συνδυασμός.

Καλό θα είναι να κρατάτε και τσαντάκι μικρού μεγέθους στα χρώματα της παντελόνας ή πιο κοντά σε αυτά. Η ολόσωμη φόρμα συνήθως σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα είναι η άψογη επιλογή διότι καλύπτει σα σύνολο το σώμα και τονίζει ωραία τις αναλογίες σου. Με την ολόσωμη φόρμα καλό θα είναι το μαλλί να είναι πιασμένο για να φαίνεται ολόκληρη αλλιώς θα κρύβεται.

Πανωφόρια

Τα ιδανικά αναλόγως και το στυλ του γάμου (αν είναι υπερπαραγωγή) είναι τα παλτό, οι γούνες, ένα παλτό αλλά και μία εσάρπα. Εξαρτάται βέβαια η τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε. Άλλο να πάτε σε γάμο σε νησί και άλλο να πάτε σε γάμο πάνω στα βουνά. Να λαμβάνετε στα υπόψιν και τα χρώματα που υπερισχύουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024