Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε πολλά , ανάμεσα σε αυτά και την ηλικία του

«Τώρα γίνομαι 50»

«Εμείς που έχουμε παιδιά, τα χαιρόμαστε, τα νοιαζόμαστε και θέλουμε το καλύτερο. Αγχώνομαι πολύ. Στη νύχτα είμαστε. Είμαι από 17 χρονών επαγγελματικά μέσα στη νύχτα και από τα 12 δουλεύω. Τώρα γίνομαι 50. Δεν νιώθω τύψεις, γιατί για να συντηρήσω την οικογένεια πρέπει να δουλέψω. Οι μαμάδες κρατάνε το σπίτι και οι μπαμπάδες στηρίζουν το σπίτι. Περνάω ποιοτικό χρόνο με την κόρη μου, κοιμόμαστε μαζί. Θα ήθελα η κόρη μου να είναι ένα κανονικό παιδί. Να χάνετε μέσα στο πλήθος», αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος

 

«Καμαρώνω την γυναίκα μου»

«Η Υβόννη έκανε μια εκπληκτική επίδειξη μόδας και την θεωρώ διεθνών προδιαγραφών. Όπως με καμαρώνει αυτή όταν έρχεται και με βλέπει στα μαγαζιά, έτσι την καμάρωσα κι εγώ και την καμαρώνω κάθε βράδυ και τη θαυμάζω. Ο θαυμασμός του ανθρώπου σου είναι ένα πάρα πολύ βασικό στοιχείο για να κρατηθεί όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια», είπε για την σύζυγο του ο Αντώνης Ρέμος.

 

 

 

«Ορισμένες φορές νιώθω ότι έχω στο κοινό το μισό ΑΕΠ της χώρας»

«Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Ορισμένες φορές νιώθω ότι έχω στο κοινό το μισό ΑΕΠ της χώρας. Την επόμενη μέρα έχει τύχει να τραγουδήσει στην Καβάλα με 15 ευρώ και να ‘χει από κάτω 10.000 κόσμου».

Το τηλεοπτικό του μέλλον

View this post on Instagram

Arena family!!!!

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

«Όλα παίζουν με την τηλεόραση. Το τηλεοπτικό τοπία συνεχώς αλλάζει. Κάνω συζητήσεις, θέλω να κάνω μια εκπομπή που να κρατάω τηλεοπτική συντροφιά. Στην εκπομπή που θέλω να κάνω θα γυρνά πίσω στον χρόνο με συναδέλφους που θα με τιμήσουν, αν με τιμήσουν, αλλιώς θα τραγουδάω μόνος μου», αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας