Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix

Το 2019 σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και η Warner Bros, προχώρησε σε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό που κάνει για τα πρώτα χρόνια της επόμενης δεκαετίας

Το 2019 σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και η Warner Bros, προχώρησε σε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό που κάνει για τα πρώτα χρόνια της επόμενης δεκαετίας.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η τέταρτη ταινία του Matrix με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2021, δηλαδή 18 χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει η Lana Wachowski που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σε εκείνη την ημερομηνία έχει οριστεί και η πρεμιέρα του 4ου John Wick, αλλά όπως σημειώνει το Winter is Coming κάποια αλλαγή θα γίνει μέχρι τότε, ώστε να μην πέσουν οι δύο ταινίες του Κιάνου Ριβς η μία πάνω στην άλλη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και την τύχη που θα έχει η ταινία του Flash, με τον Ezra Miller. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, τώρα δόθηκε νέα ημερομηνία για την 1η Ιουλίου του 2022, με τον Andy Muschietti να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σε άλλες ειδήσεις, η Warner Bros. ξεκινάει τη νέα ταινία Mortal Kombat από το Μάρτιο του 2021 μέχρι την 15η Ιανουαρίου του 2021. Και δυστυχώς, απέσυρε από τον προγραμματισμό της την ταινία του Taika Waititi με το κλασικό anime Akira.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024