Να κλαίνε από χαρά έκανε τους εργαζόμενους τους ο ιδρυτής εταιρίας ακινήτων στις ΗΠΑ όταν τους ανακοίνωσε το χριστουγεννιάτικο bonus που θα πάρουν για το 2019.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ανακοίνωσε στους 198 υπαλλήλους τους πως το χριστουγεννιάτικο επίδομα φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως ο καθένας θα λάβει μία επιταγή αξίας περίπου 50.000 δολαρίων.

Τι δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου πάρτι της εταιρίας με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πιστεύουν στα αυτιά τους.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας, ονόματι Έντουαρντ Τζον, δήλωσε πως το πόσο που θα πάρει κάθε υπάλληλος εξαρτάται από τα χρόνια εργασίας τους εκεί, ωστόσο σύμφωνα με την New York Post ο μέσος όρος κατ’ άτομο φτάνει τα 50.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα της ανακοίνωσης, οι περισσότεροι ξέσπασαν σε φωνές, άλλοι αγκαλιάστηκαν, ενώ υπήρξαν και μερικοί που συγκινήθηκαν.

Η Ντάνιελ Βαλέντσια, όπου εργάζεται στην εταιρία επί 19 χρόνια, τόνισε πως μετά από αυτό, η ζωή της πρόκειται να αλλάξει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο