Η ανατρεπτική και εκκεντρική Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

«Είμαι μια εργαζόμενη μαμά με δύο παιδιά, δε νομίζω ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο» είπε η Ζενεβιέβ ενώ τόνισε ότι η κόρη της Ροζαλία βλέπει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και την κρίνει αρνητικά.

«Εννοείται ότι μαγειρεύω. Βαριέμαι να ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα», δήλωσε η Ζενεβιέβ, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της Βασίλης της ζητάει το ίδιο φαγητό αλλά δεν ξέρει να το φτιάξει.

«Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Τον είδα και είπα ‘αυτός δικός μου’», εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ, αναφέροντας ότι είναι μαζί από το 2006.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η βάση του άνδρα της είναι στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη σχέση τους.

«Ο σύζυγός μου, ο Βασίλης, περνάει μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του. Έχω τους γονείς του.

Έχουμε και οι δύο τρελή αγάπη για την μόδα, οπότε προτεραιότητά μας ήταν πάντα η δουλειά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ.

«Οι αποστολές θέλουμε να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα, αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας για το ριάλιτι μόδας στο οποίο εμφανίζεται στην τηλεόραση.

«Εγώ ανήκω στη σχεδιαστική ομάδα. Σχεδιάζουμε τις αποστολές που βλέπετε, τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών που θέλουμε πάρα πολύ να έχουν σχέση με τη μόδα του σήμερα, αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες του παιχνιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία από τα παλιά

Ο τραγουδιστής Άλεξ Καββαδίας δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία πριν από 15 ολόκληρα χρόνια και η Ζενεβιέβ είναι σχεδόν αγνώριστη.

 Ο Άλεξ Καββαδίας είχε κάνει καριέρα στο modeling για περίπου 6 χρόνια πριν ξεκινήσει το τραγούδι και είχε γνωρίσει μέσα από τους κύκλους της μόδας την Ζενεβιέβ.

Δείτε την λήψη

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο