Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στις φήμες για την παρουσίαση εκπομπής

Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στις φήμες για την παρουσίαση εκπομπής

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στον τηλεοπτικό αέρα!

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Στικούδη….

  • Σε ενοχλεί ότι, ακόμη και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν μόνο τις στιλιστικές σου επιλογές και το πόσο σέξι είσαι;

Δεν ισχύει πλέον αυτό! Βασικά ποτέ δεν ίσχυε, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται. Το είδος της μουσικής, η ραπ, τα βίντεο κλιπ μου και οι παραγωγές μου ήταν πάντα πρωταγωνιστές και όχι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη νίκη σε έναν χώρο που τραβούν την προσοχή το τρας, η υπερβολή και η ηλιθιότητα. Σαφώς και έχω κάνει εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις, θα συνεχίσω να κάνω διότι εκφράζομαι μέσα από αυτό, όμως χαίρομαι που δεν επισκιάζουν όλα αυτά τη μουσική μου.

  • Υπήρξαν κριτικές και σχόλια που σε «πίκραναν», που σε έκαναν να σκεφτείς να κινηθείς νομικά;

Όχι ιδιαίτερα. Για μένα μπορεί να λέει κάποιος ό,τι θέλει, ακόμα κι αν γίνεται εμπαθής, δεν με ενοχλεί. Όταν όμως κάτι πικράνει την οικογένεια μου, τον άντρα μου, την μητέρα μου, θυμώνω. Διότι εγώ αντέχω, οι γονείς μας, όμως, ως μεγάλοι άνθρωποι, αυτό το χιούμορ που επικαλούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνουν.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει σαρώσει όλα τα προγνωστικά!

Μάχη για την θέση στην παρουσίαση

Και όμως είναι αλήθεια! Τα ονόματα που τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί  για την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» είναι πολλά και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Τα δημοσιεύματα και τα sites θέλουν τον ΣΚΑΪ να επιθυμεί για παρουσιάστρια του ριάλιτι πάλι την Ευαγγελία Αραβανή,

ενώ η Acun Medya επιθυμεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης.

View this post on Instagram

Hello Summer 🖤

A post shared by Queen Dina (@queendina_official) on

Φαβορί η Στικούδη για το «My Style Rocks»

Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο αέρα της εκπομπής «Πρω1νό» πως ενδέχεται να γίνει η απόλυτη ανατροπή και στην παρουσίαση του My Style Rocks 3 να δούμε την Κατερίνα Στικούδη!

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις και την ερχόμενη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η κριτική επιτροπή και η παρουσιάστρια. Λέτε να είναι η Κατερίνα Στικούδη;

Ισχύει ναι!

Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την τραγουδίστρια μέσα από το Καλό Μεσημεράκι να βγει στον αέρα και να απαντήσει αν ισχύουν οι φήμες πως θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality μόδας. Πριν καλά καλά ολοκληρώσει την φράση του, μια δυνατή και χαμογελαστή φωνή ακούστηκε να λέει: “Ισχύει! Ναι, είναι γεγονός”!

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024