Η Στέλλα Κονιτοπούλου μας άφησε άφωνους με την σημερινή της αποκάλυψη!

«Με είχαν πάρει μια φορά να κάνω γυμνό εξώφυλλο στο Playboy»

«Με είχαν πάρει μια φορά να κάνω γυμνό εξώφυλλο στο Playboy, την εποχή που είχε κάνει η Γαλάνη, η Κατερίνα Στανίση. Έλεγα πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Προσπαθούσαν να με πείσουν» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για το στιλ που έχει επιλέξει να έχει στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

View this post on Instagram

With love!!

A post shared by Stella Konitopoulou (@stellakonitopoulou) on

 

«Δεν θα με δεις ποτέ με μίνι στην πίστα»

«Προσέχω τα πάντα. Δεν θα με δεις ποτέ με μίνι στην πίστα, ούτε να πετάξω το στήθος μου έξω. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που τραγουδά παραδοσιακό τραγούδι, πρέπει να σέβεται και την εμφάνιση της», αποκάλυψε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

 

«Μάλλον δεν τους αρέσω πια ή κάτι κάνω λάθος»

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί είχα ξεκινήσει από 12 χρονών κοριτσάκι και μέχρι τα 45 μου πήγαινα φουλ. Όταν έχεις μάθει να χτυπά το τηλέφωνο συνέχεια και μετά ξαφνικά σταματάει, θα σκέφτεσαι «μάλλον δεν τους αρέσω πια ή κάτι κάνω λάθος»», τόνισε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

 

Η κατάθλιψη

«Πέρασα κατάθλιψη δύο χρόνια. Επισκέφθηκα ειδικό και θεωρώ ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος. Η οικογένεια μου ήταν συμπαραστάτες μου σε αυτό. Όταν νιώθεις ότι το παιδί σου σου μιλάει, πρέπει να το ακούς», εξομολογήθηκε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας