Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Χειλουδάκη: Το οργισμένο της μήνυμα εναντίον της Κάτιας Ταραμπάνκο

Τζένη Χειλουδάκη: Το οργισμένο της μήνυμα εναντίον της Κάτιας Ταραμπάνκο

Άστραψε και βρόντηξε η Τζένη Χειλουδάκη

Άστραψε και βρόντηξε η Τζένη Χειλουδάκη!

Η ανάρτηση που πυροδότησε εντάσεις

Η Τζένη Χειλουδάκη επιτέθηκε μέσω Facebook  στην Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει η παίκτρια του «GNTM» στα social media σχετικά με τους άνδρες που κάνουν αποτρίχωση.

Μια παλαιότερη ανάρτηση της Κάτιας από τον Ιούνιοςτου 2016 στο facebook το ακόλουθο σχόλιο: «Μάγκες, πριν κάνετε αποτρίχωση για το καλοκαίρι, σκεφτείτε τον δόλιο τον πατέρα σας που κέρναγε το καφενείο όταν γεννηθήκατε». Η Τζένη Χειλουδάκη είδε το εν λόγω post και άστραψε και βρόντηξε. Το κοινοποίησε, λοιπόν, στον δικό της λογαριασμό στο facebook κι έγραψε ένα σχόλιο φωτιά.

Δείτε την ανάρτηση

Η οργισμένη ανάρτηση της Χειλουδάκη

«Άκουσε τσ@@@κι…….δεν ξέρω αν το 2016 που έβγαζες το ψωμάκι σου σε κάνα στούντιο φανταζόσουν ότι σαν περάσει η μπογιά σου μπομπαπουληξεκάπωτο θα αποφάσιζες κοντά στο 2019 να μας το παιξεις μονδελα εστω ληγμενη διοτι χρυσο μου πως να το κανουμε 25 χρονών πουρίτσα πια την κάνεις με ελαφρά από την πασαρέλα όχι την αρχίζεις, αλλά να σε πληροφορήσω με πολύ αγάπη πως στο χώρο αυτό όχι μόνο πολλές κρυφές αποτριχωμένες θα συναντήσεις αλλά και μπόλικες φανερές μουσάτες οι οποίες με τη νοοτροπία που έχεις στο ακατοίκητο σου όχι μόνο δουλίτσες δεν θα σου κλείσουν αλλά μόλις σβήσουν τα φωτά του #gntm2 ούτε βουρτσάκι να πας να καθαρίσεις τη χέστρα τους λέω εγώ και το υπογράφω…..

κατάλαβες ουκρανό τσουτσεκάκι που κατά τα λοιπά δέχτηκες και μπούλινγκ στα μικράτα ξεπαρθενιάσματα σου;;;;;φιλικά και πάντα με αγάπη,Τζένη……μια τύπισσα που στα 80s 90s έζησε τις δόξες και τη χλιδή της μόδας κάτι που δεν θα βιώσεις εσύ ποτέ στη μικρούλικη τοσοδούλικη ζωούλα σου….γκέγκε και νταζβιντάνια …..#bratis and my vote goes to Annamaria and ilda…» έγραψε στο Facebook η Τζένη Χειλουδάκη.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024