Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μας «κούφανε» με την ατάκα του για την πρώην του, Μαίρη Συνατσάκη.

«Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου»

«Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου».

«Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντας τες, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εγώ» σημείωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης .

View this post on Instagram

"Πώς μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά την άμμο που σαν καταρράχτης έλουζε καθώς έσκυβε πάνω μου χιλιάδες φιλιά διαμάντια που απλόχερα μου χάριζε θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό Σε ποιαν έκσταση απάνω σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως που μες τα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε κι εγώ ο τυχερός που το 'χει δει Μες το βλέμμα της ένας τόσο δα ουρανός αστράφτει συννεφιάζει αναδιπλώνεται μα σαν πέφτει η νύχτα πλημμυρίζει με φως φεγγάρι αυγουστιάτικο υψώνεται και φέγγει από μέσα η φυλακή" Ν.Π ° ° #photoshooting #photooftheday #photographer #photography #portraitoftheday #portrait #portraiture #theportraitmasters #theportraitpr0ject #pr0ject_soul #ethnic #canonphotography

A post shared by Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) on

View this post on Instagram

"Δε μ' αναγνωρίζετε γιατί έλειπα καιρό, τα δάκρυά μου δε σας λένε κάτι. Λοιπόν, διηγηθείτε μου τι έγινε εδώ να βρω ξανά του νήματος την άκρη. …………… Το πτυελοδοχείο του Μπακούνιν το χυτό, συντρόφια, μήπως βρέθηκε και κείνο, να φτύσω μέσα με οργή που οι νέες εποχές με κάνουνε να μοιάζω με κρετίνο." Θ.Π ° ° #photoshooting #photographer #photography #portraitoftheday #portraitphotography #portrait #theportraitmasters #theportraitpr0ject #themanpr0ject #ig_portrait #ig_greece #nature #canonphotography

A post shared by Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis) on

«Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς»

«Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς» παραδέχθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς».

Η ομοιότητα με τον Βέρτη

Η ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρήκε τον χαμένο δίδυμο αδερφό του στο πρόσωπο του Νίκου Βέρτη!

«Μου έχουν πει ότι μοιάζω στον Νίκο Βέρτη, χαίρομαι γιατί είναι πολύ ωραίος άντρας. Το μουστάκι το άφησα για την παράσταση, βόλεψε και για την Μουρμούρα. Έχει γίνει λίγο της μόδας το μουστάκι. Έχοντας το καταλαβαίνω λίγο αυτή την “ματσίλα” την αντρική που υπήρχε κάποτε, την ντομπροσύνη», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας