Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απιστία: Πώς να τον «πιάσεις στα πράσα»

Απιστία: Πώς να τον «πιάσεις στα πράσα»

Όλοι ξέρουμε πως η απιστία είναι κάτι που γίνεται στα κρυφά, ή μήπως όχι; Για δες τι να κάνεις για να τον πιάσεις την ώρα που συμβαίνει

Είναι μία από τις φοβίες που έχουν τα περισσότερα ζευγάρια. Η εμπιστοσύνη άλλωστε όσο καιρό και να χτίζεται, καταστρέφεται εντός λίγων λεπτών όταν συμβαίνει μία απιστία στη σχέση. Το θέμα είναι πώς θα μάθεις αν είναι άπιστος σε εσένα.

Ερωτήσεις

Μέσα από τις ερωτήσεις και τις μεθόδους της διαλεκτικής και της μαιευτικής μαθαίνεις σχεδόν τα πάντα. Μπορείς να τον ρωτήσεις πώς θα του φαινόταν αν έκανες εσύ απιστία. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις πολλά. Αν σου απαντήσει ότι θα σε συγχωρούσε και δε θα είχε θέμα, τότε να ανησυχείς.

Υποτίθεται ότι όταν έχεις μονογαμική σχέση με κάποιον δε νοείται να γίνει κάτι τέτοιο. Εξ’ ορισμού δηλαδή δε γίνεται. Ρώτα τον επίσης αν έχει κάνει ποτέ απιστία στο παρελθόν. Την ώρα που θα τον ρωτάς να έχεις το ύφος της άνετης ή του άνετου. Μόνο έτσι θα σου πει την αλήθεια.

Διαφορετικά αν έχεις νευριασμένο ύφος δεν πρόκειται να σου πει. Αν απαντήσει θετικά και ότι έκανε απιστία όχι μία αλλά πάνω από μία φορές τότε έχε τον νου σου. Δεν ξέρεις αν εσύ θα είσαι η επόμενη ή ο επόμενος.

Κλήσεις

Μπορείς να τον καλείς και σε άκυρες στιγμές. Δε χρειάζεται να τον ρωτάς εκτός αν ξέρεις ότι δουλεύει. Το να τον καλέσεις όμως μία ώρα εκεί που δεν το περιμένει θα τον κάνει είτε να απαντήσει, είτε όχι. Αν απαντήσει και έχει μυστικοπάθεια, μιλάει χαμηλόφωνα και λοιπά απλά ξέρεις ότι κάτι συμβαίνει με κάποιο άλλο άτομο.

Αν πάλι δεν το σηκώσει καν και σου πει ότι κοιμόταν ενώ είχε ξυπνήσει 2 ώρες πριν τότε κυριολεκτικά σου λέει ψέματα και φαίνεται. Γενικότερα να νιώθεις άνετα να παίρνεις τηλέφωνο όποτε θες. Αν σου το απαγορεύει συγκεκριμένες ώρες ενώ ούτε κοιμάται, ούτε δουλεύει, να έχεις τις υποψίες σου.

Επισκεψούλα

Καλά το σκέφτηκες πριν καν το διαβάσεις. Για κάνε του μία επίσκεψη χωρίς να τον έχεις προειδοποιήσει. Θα μου πεις, «μα να χτυπάω κουδούνια στις 3 το πρωι;». Ε όχι βρε κοπελιά, είπαμε απλά να πας ένα απογευματάκι που θα ξέρεις ότι έχει τελειώσει από τη δουλειά και θα «αράζει».

Αν αργήσει να σου ανοίξει και τον βλέπεις αγχωμένο ή να σου απαγορεύει να πας σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού τότε λυπάμαι που θα χωρίσετε σύντομα. Αν πάλι σου ανοίξει, δε δείχνει καθόλου χαρούμενος και μυρίζει το σπίτι γυναικείο άρωμα τότε θα πρέπει κούκλα μου να κάνεις υπομονή, να πας να αγοράσεις σοκολατάκια και να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα στη ζωή του.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024