Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αγγελίδης : Σοκάρει η εικόνα του μετά το τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης : Σοκάρει η εικόνα του μετά το τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένεια του συνεχίζουν να βιώνουν μετά το τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή σε κρίσιμη κατάσταση τον δικό τους Γολγοθά.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένεια του συνεχίζουν να βιώνουν μετά το τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή σε κρίσιμη κατάσταση τον δικό τους Γολγοθά.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της αγωγής

Κυκλοφόρησαν οι διάλογοι από την αγωγή της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κατά του οδηγού του λεωφορείου. Διάλογοι αποκαλυπτικοί.

Διάλογοι στους οποίους η γυναίκα του η Εβελίνα αποκάλυψε ότι ο άντρας της έχει 90% αναπηρία και πως δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι φυτό. Είναι σαν ένα μικρό παιδί.

Αν δεν υπήρχε ο τελευταίος συνέταιρός του να συνεχίζει να πληρώνει το μηνιάτικο του πρώην παρουσιαστή στην γυναίκα του… τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.
Οι αναποδιές; Πολλές. Ειδικά μετά το μόσχευμα στο κεφάλι που απέβαλε ο οργανισμός του Κωνσταντίνου.

Απο εκείνη την ημέρα και μετά ήρθε η κατηφόρα.

Το κομμάτι από το κεφάλι που λείπει δεν αποκαταστάθηκε ποτέ.

Βεβαίως η επέμβαση ήταν αισθητικής φύσεως αλλά θα βελτίωνε πολύ την εικόνα του Κωνσταντίνου.

Δυστυχώς ο Γολγοθάς της οικογένειας συνεχίζεται.

Και θα συνεχίζεται για πολύ καιρό ακόμη.

Κι αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όπως αλήθεια είναι και η ηρωική προσπάθεια της Εβελίνας. Της γυναίκας του που πλέον έχει να διαχειριστεί δυο παιδιά. Τον γιο τους… και τον άντρα της.

Η εικόνα που πόσταρε η Εβελίνα… φανέρωσε ένα κομμάτι της αλήθειας. Το σωληνάκι που έχει ο παρουσιαστής στη μύτη προκειμένου να μπορεί να τρώει .

Μπορεί κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει…

Δείτε την εικόνα:

Η αρχή της τραγωδίας

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά.

«Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.»

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου. Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις, ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.» σημειώνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και σοκάρει με την περιγραφή του.

View this post on Instagram

#@blendsglyfada

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis) on

View this post on Instagram

@blendsglyfada@elenivovou

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis) on

Η σύζυγος του Αγγελίδη ξέσπασε στην δικαστική αίθουσα

«Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σημαίνει ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον. Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300, συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα, που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ.

Το κόστος στο κέντρο αποκατάστασης είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης», ήταν τα λόγια της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη στο δικαστήριο.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024