Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντώ Γαστεράτου: Σε ποια εβδομάδα κύησης βρίσκεται;

Μαντώ Γαστεράτου: Σε ποια εβδομάδα κύησης βρίσκεται;

Μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία στο βρεφικό δωμάτιο του γιου της, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε σε ποια εβδομάδα της κύησης βρίσκεται

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα.

View this post on Instagram

Ενα μήνυμα προς εσένα… Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα για να σου δείξω πόσο χαρούμενη με κανεις καθε μερα! Είσαι ο,τι μα ο,τι καλύτερο μου εχει συμβεί αυτά τα 30 χρόνια ζωής πανω σε αυτο τον πλανήτη. Το ξέρεις οτι καθε μέρα που ξυπνάω ανυπομονώ να με κλωτσήσεις με τα μικρά σου ποδαράκια; το ξέρεις οτι καθε μερα, ολη μερα σε σκέφτομαι; Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμα σου, δεν ξερω αν θα μπορέσω να γίνω η καλύτερη μαμα του κόσμου για εσένα και δεν μπορώ να σου υποσχεθώ οτι δεν θα κάνω λάθη, αυτο όμως που ξέρω σιγουρα ειναι οτι θα ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ με ολη την δύναμη της ψυχής μου…♥️ ————- #blessed #babyloading #mybaby #iamhappy

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Η όμορφη παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου, ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Έτσι, αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην 33 εβδομάδα κύησης βρίσκεται και μάλιστα ζήτησε από τις followers της να απαντήσουν στα σχόλια ποια εβδομάδα διανύουν οι ίδιες.

Δείτε την ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024