Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η χειρότερη προσπάθεια πάρκινγκ όλων των εποχών

Αυτή είναι η χειρότερη προσπάθεια πάρκινγκ όλων των εποχών

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στον 4ο όροφο πάρκινγκ στην πόλη Νοτάμπουρι της Ταϊλάνδης, η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να παρκάρει

Το βραβείο για το χειρότερο παρκάρισμα διεκδικεί μια οδηγός στην Ταϊλάνδη, ο οποίος κατόρθωσε να κάνει το αμάξι της να κρέμεται στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στον 4ο όροφο πάρκινγκ στην πόλη Νοτάμπουρι της Ταϊλάνδης, η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να παρκάρει.

Κάνει μανούβρες και κάποια στιγμή βάζει όπισθεν στο αυτοκίνητο που για καλή της τύχη καταλήγει να κρέμεται στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων.

Στη συνέχεια, η οδηγός απεγνωσμένα προσπάθησε να κάνει μπροστά, ώσπου εργάτες την εντόπισαν και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι ίδιοι κατόρθωσαν να βγάλουν την ταραγμένη οδηγό από την πόρτα του συνοδηγού, μια και το χερούλι στην πόρτα του οδηγού είχε χαλάσει στη σύγκρουση.

Τι δήλωσε η οδηγός

Μιλώντας μετά το περιστατικό, η οδηγός ανέφερε ότι μόλις πρόσφατα είχε αγοράσει το αυτοκίνητο και δεν είχε συνηθίσει ακόμη τις αυτόματες ταχύτητες.

«Όταν το αμάξι προχώρησε με την όπισθεν, πανικοβλήθηκα τόσο, που πάτησα το πεντάλ ακόμη πιο δυνατά. Τότε το όχημα χτύπησε το κράσπεδο και οι πίσω τροχοί κρέμονταν εκτός κτιρίου. Αυτό σταμάτησε την κίνηση του οχήματος» δήλωσε σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024