Το βραβείο για το χειρότερο παρκάρισμα διεκδικεί μια οδηγός στην Ταϊλάνδη, ο οποίος κατόρθωσε να κάνει το αμάξι της να κρέμεται στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στον 4ο όροφο πάρκινγκ στην πόλη Νοτάμπουρι της Ταϊλάνδης, η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να παρκάρει.

Κάνει μανούβρες και κάποια στιγμή βάζει όπισθεν στο αυτοκίνητο που για καλή της τύχη καταλήγει να κρέμεται στο κενό από ύψος τουλάχιστον 15 μέτρων.

Στη συνέχεια, η οδηγός απεγνωσμένα προσπάθησε να κάνει μπροστά, ώσπου εργάτες την εντόπισαν και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι ίδιοι κατόρθωσαν να βγάλουν την ταραγμένη οδηγό από την πόρτα του συνοδηγού, μια και το χερούλι στην πόρτα του οδηγού είχε χαλάσει στη σύγκρουση.

Τι δήλωσε η οδηγός

Μιλώντας μετά το περιστατικό, η οδηγός ανέφερε ότι μόλις πρόσφατα είχε αγοράσει το αυτοκίνητο και δεν είχε συνηθίσει ακόμη τις αυτόματες ταχύτητες.

«Όταν το αμάξι προχώρησε με την όπισθεν, πανικοβλήθηκα τόσο, που πάτησα το πεντάλ ακόμη πιο δυνατά. Τότε το όχημα χτύπησε το κράσπεδο και οι πίσω τροχοί κρέμονταν εκτός κτιρίου. Αυτό σταμάτησε την κίνηση του οχήματος» δήλωσε σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο