Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε πριν την επίσημη πρεμιέρα από την παράσταση «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» και ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε…

«Είχα επιλέξει τη σιωπή, αλλά….»

«Είχα επιλέξει τη σιωπή, αλλά λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω φύγει από δουλειά ως τώρα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως η τελευταία μέρα που έπαιξε στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Η Άβα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως ζήτησε να παίξει ως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, αλλά τελικά αποφάσισαν να σταματήσει την Παρασκευή στις 22.

Ο λόγος της αποχώρησης

«Εγώ ζήτησα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα, δεν ζητούσα δανεικά ούτε ζητούσα κάτι περισσότερο. Επίσης δυο μήνες που κάναμε πρόβες δεν είχα αμοιβή και έβαζα από την τσέπη μου. Την Παρασκευή μου ζήτησαν να υπογράψω πως φεύγω οικειοθελώς από το θέατρο. Δεν ξέρω πως ακούστηκε ότι εγώ το Σάββατο ανακοίνωσα πως θα φύγω», δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου.

Η μάσκα και οι αφίσες της παράστασης

Αναφορικά με τις φωτογραφίες, στις οποίες καλύφθηκε το πρόσωπό της με τη μάσκα των Anonymous ανέφερε: «Όταν κάποιος ηθοποιός σταματά από μια παράσταση αφαιρούνται οι φωτογραφίες του από το θέατρο. Έτσι γίνεται». «Είχα δώσει ένα περιθώριο πριν αποχωρήσω. Είπα θα περιμένω ως τις 24 του μήνα, να συμπληρωθεί ένας μήνας», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

Η απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υπερασπίστηκε την θέση του λέγοντας: «Μετά πήρε η ίδια δικηγόρους και ζήτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες της. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή ήταν τελευταία στιγμή, δεν μπορούσαν να γίνουν καινούργιες φωτογραφήσεις και πρόγραμμα. Πήρα εγώ την ευθύνη και καλύψαμε το πρόσωπό της. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι’ αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο