Το μοντέλο Εύη Ιωαννίδου προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις

 Η ζωή στην Ινδία

«Στην Ινδία βγήκα δύο φορές, δεν μας άφηνε ο μπούκερ να κυκλοφορούμε, ήταν πολύ αυστηρός. Στην Ινδία ήταν δύσκολες οι συνθήκες, είχε μόλυνση, κυκλοφορούσα με μάσκα. Στην Ιταλία γνώρισα πολλούς Ιταλούς που παρέμειναν φίλοι μου. Είμαι κοινωνική. Δεν έκανα κάποια σχέση», ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM Εύη Ιωαννίδου.

Έχει σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Όχι, δεν ισχύει ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είχαμε μια επαγγελματική σχέση. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά θα έλεγα αν είχα κάτι. Αλλά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο, το ξεκαθαρίζω. Είχαμε κάνει ένα βιντεοκλίπ για τη γενοκτονία των Ποντίων», ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη Ιωαννίδου.

Με κάλεσαν ξανά στο GNTM

«Με κάλεσαν τρεις φορές για να πάω, αλλά ήμουν εκτός Ελλάδος. Νομίζω όμως ότι και εδώ να ήμουν δεν θα πήγαινα. Ήταν ένα κομμάτι στην ζωή μου που τελείωσε, πάω παρακάτω. Δεν θεωρώ πως θα με βοηθούσε σε κάτι το να ξανά πάω. Ευχαριστώ όμως για την πρόσκληση», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Ιωαννίδου.

Μιλάει ακόμα με την Μικαέλα και την Μέγκι;

«Δεν μιλάω με την Μέγκι Ντρίο και την Μικαέλα Φωτιάδη. Στην έξω ζωή κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε, δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Θεωρώ ότι πραγματική φιλία μέσα από ένα ριάλιτι δεν είναι εύκολο. Οπότε δεν κράτησε», τόνισε η Εύη Ιωαννίδου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο