Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι η εθνική μας ξεφτίλα, η εθνική ντροπή»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι η εθνική μας ξεφτίλα, η εθνική ντροπή»

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε με σκληρά λόγια στον αέρα μεσημεριανής εκπομπής

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε με σκληρά λόγια στον αέρα μεσημεριανής εκπομπής.

Η ζωή μετά τις χημειοθεραπείες

«Δεν θέλω να μπερδεύω το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω και σκέφτομαι ότι αυτά τα δυο «κούμπωσαν» θα τρελαθώ […] Μέσα από τη δική μου περιπέτεια θα ήταν πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Όμως με βοήθησε πολύ το κείμενο να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα «κλειστώ», αλλά θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω, θα δουλέψω, θα κάνω ό,τι έκανα», αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Είναι η εθνική μας ξεφτίλα, η εθνική ντροπή»

«Είναι η εθνική μας ξεφτίλα, η εθνική ντροπή. Είναι νόμοι που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαική Ένωση, οφείλουμε να συμπορευόμαστε με αυτούς τους νόμους και εμείς επιλέγουμε να πούμε «όχι! Θα διακρίνουμε τους ανθρώπους, αν κάποιος είναι λίγο πιο σκουρόχρωμος δεν θα έχει δικαίωμα στην περίθαλψη, δεν θα έχει δικαίωμα στην Παιδεία, δεν θα έχει δικαίωμα σε τίποτα, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους» ανέφερε έξαλλος ο Αντίνοος Αλμπάνης ενώ πήρε ανοιχτά θέση κατά της καταψήφισης του νομοσχεδίου και της τροποποίησης του άρθρου του Συντάγματος για την απαγόρευση των διακρίσεων.

View this post on Instagram

«Το ότι μπορεί να πεθαίνεις είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι και τότε αρχίζεις να ψάχνεις – διαβάζεις για να δεις τι είναι αυτό που έχεις. Πόσοι πεθαίνουν, πόσοι γλιτώνουν. Προσπαθείς να ακουμπήσεις την πλάτη στις στατιστικές και να δεις ποια σε βολεύει καλύτερα». Η συγκλονιστική και πιο ανθρώπινη στιγμή του Αντίνοου Αλμπάνη @_andinoos στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί. Hello!, το περιοδικό που επιλέγουν οι άνθρωποι για να μιλήσουμε για τις αλήθειες της ζωής τους. interview @ariskavatzikis photos @shooterio styling @christos11_6 grooming @kerasiakoui Ευχαριστούμε το New Hotel Athens για τη φιλοξενία! @yeshotelsgroup #hello #hola #internarionalmagazine #newhotelathens

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Για τη μάχη του με τον καρκίνο, τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο κόσμος αλλά και πώς αντιμετώπισε ο ίδιος τον εαυτό του μίλησε παλαιότερα ο  γνωστός ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους λεπτομέρειες από την επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

Αμέσως δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που τον έκανε να θέλει όχι μόνο να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα δύναμης.

Αυτή τη φορά ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την περιπέτεια υγείας του, πώς τον επηρέασε επαγγελματικά αλλά και για την παρουσία που ήταν για εκείνον πολύ σημαντική, τις δύσκολες για εκείνον ώρες.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε χαρακτηριστικά:

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες.

Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσθεσε:

«Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος».

Ακόμα ο Αντίνοος Αλμπάνης υπογράμμισε:

«Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο»!

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024