Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την τηλεοπτική του επιτυχία.

Η σχέση του με τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Είμαι σε μια πολύ γεμάτη και όμορφη φάση της ζωής μου. Δύσκολη περίοδος όχι, απαιτητική ναι, με την έννοια της δουλειάς και των ωραρίων. Αυτό μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση κι ευτυχία ταυτόχρονα. Φέτος συμμετέχω στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” και περνάμε πολύ ωραία επί σκηνής. Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι κάτι που ήθελα να γίνει πάρα πολύ καιρό. Ο Γιώργος έχει άπειρη κατανόηση. Όταν άκουσα ότι θα είμαι στη δουλειά, ένιωσα μια μικρή νίκη μέσα μου γιατί είχα πει ότι εγώ αυτή τη δουλειά θα την πάρω» είπε ενθουσιασμένος ο Γιάννης Κουκουράκης.

Η αστεία αντίδραση του πατέρα του

«Σαν παιδάκι ήμουν πολύ ήσυχος, επιμελής αυτόνομος, ανεξάρτητος. Οι γονείς μου δεν χρειαζόταν να με διαβάσουν, το έκανα μόνος μου. Πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήρθα φοιτητής με μια βαλίτσα ρούχα, αλλά προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Έδωσα εξετάσεις, πέρασα στο Εθνικό, αλλά τους το είπα τα Χριστούγεννα από κοντά γιατί είχα απορία πώς θα αντιδράσουν. Ο πατέρας μου με ρώτησε “ήντανε τούτονε το Εθνικό;”. Βγήκα από τη σχολή στα 25 μου και είχα πει ότι μέχρι τα 30 μου θα κάνω επιλογές για τις οποίες δεν θα μετανιώσω. Δίνω το είναι μου και δεν θα αφήσω κανέναν να κρίνει τη δουλειά μου από την εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά μου έχει συμβεί μια φορά.»

Η τηλεοπτική επιτυχία

«Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες έγινε από το κανάλι. Με πήραν να κάνω ένα δοκιμαστικό και στη συνέχεια πήρα τη δουλειά. Σημαντικό για μένα ήταν το καστ, όταν ήταν να κλείσω τη δουλειά, ρώτησα ποιοι θα είναι. Και όταν άκουσα 2-3 ονόματα, τα οποία δεν ήταν γνωστά τότε, τα οποία όμως εγώ ήξερα και σεβόμουν, είπα ωραία, είναι μια σοβαρή πρόταση και θα γίνει σίγουρα κάτι καλό. Όταν με σταματάνε στο δρόμο με φωνάζουν “Κωνσταντή”.

Εκεί αντιλαμβάνομαι την επιτυχία μιας δουλειάς, όταν ο κόσμος ταυτίζεται με τα ονόματα των ρόλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουκουράκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο