Η αλήθεια είναι πως μοιάζουν λιγάκι μητέρα και γιος!

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Μια σπάνια συνέντευξη του Αλέξανδρου Μανωλίδη φιλοξένησε πρωινή εκπομπή.

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Θεόδωρου Μανωλίδη, Αλέξανδρος, μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στους διάσημους γονείς του αλλά και στην επικοινωνία του με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix.

https://www.instagram.com/p/BgBYbqJnBHP/

Οι διάσημοι γονείς του

Αρχικά ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου είπε: «Πιστεύω ότι και οι δυο γονείς μου έκαναν ό,τι έκαναν μόνοι τους, με τον δικό τους κόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μιμηθώ και γω. Δεν περιμένω μέσω του ονόματος μου να αναδειχθώ, να το εκμεταλλευτώ, απλά προσπαθώ να χαράξω τον δικό μου δρόμο όπως έκαναν και εκείνοι».

Η ταινία που πρωταγωνιστεί

«Είχαμε κάνει ένα γύρισμα για την ταινία του φίλου μου, Νίκου ο οποίος ήθελε να κάνει ντεμπούτο στις σκηνές δράσης. Βρεθήκαμε, λοιπόν, κάποιοι φίλοι για να πραγματοποιήσουμε το όραμα που είχε. Σπουδάζω σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ δεν κοιτάω επαγγελματικά να γίνω ηθοποιός», είπε ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου.

Η συνεργασία με το Netflix

Τέλος, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί και με το Netflix: «έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix, σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια ταινία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο