Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: Τι συμβολίζουν τα δαχτυλίδια που φοράει;

Λάκης Γαβαλάς: Τι συμβολίζουν τα δαχτυλίδια που φοράει;

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν σταματά να προκαλεί με τις δηλώσεις του

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν σταματά να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

https://www.instagram.com/p/B4k0PwVFTrS/

Την άποψή του για τον Στέλιο Κουδουνάρη είπε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τα όσα είπε ο σχεδιαστής μόδας για τα μονόπετρα που φοράει.

«Μου είπαν ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ότι δεν του αρέσει ο Λάκης. Σίγουρα δεν αρέσω στον Στέλιο Κουδουνάρη, αυτός είναι πιο νέος, πιο όμορφος, αλλά είναι φίλος μου και δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο. Στέλιο μου, είσαι το λατρεμένο μου αγόρι και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας, όλα βαίνουν καλώς.»

View this post on Instagram

Ενα στρετς στις γαμπες μετα απο υπεροχη καθιστη συναυλια 2 ωρων, ειναι οτι πρεπει…‼️👌🏼 Στα σιχτις μισουσα το λουκ Τουιγκι και σημερα μισω το λουκ Καρντασιανς.. Εχω το θαρος της γνωμης μου για ξεκατινιασμα σε οποιον αρμωζει… Βαριεμε να βλεπω ατομα που ζητουν μια θεση στην κοινονια αντι για μια θεση στην λαικη αγορα… Γιατι πρεπει το ματι μου να γεμιζει κακογουστια? Δεν υπαρχουν βασιλισες και βασιλιαδες του πανελ, υπαρχει μια επιδυμια του κιτς.. ΑΥΤΑ…! #louboutin #hermes #rickowens #vca #minasjewelry #mou #ni #mou #luxurylifestyle #strechingtime

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

Τα μονόπετρα του Λάκη Γαβαλά

«Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν ότι κάποτε είχα χρήματα.

 Τα κοσμηματοπωλεία δεν με βλέπουν πια, με βλέπει η εφορία, ο ΦΠΑ, τα δικαστικά έξοδα… Αυτά είναι τα μόνιμα “διαμάντια” μου», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τι γίνεται με την βίλα της Μυκόνου;

Ο πάντα εκκεντρικός και ετοιμόλογος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μίλησε πρόσφατα και για την περιπέτεια με την πολυτελή κατοικία του στη Μύκονο, το ενοίκιο της οποίας δίνεται στην Εφορία αλλά και για τη νέα του συνεργασία.

«Δεν μου αρέσει να αφήνω συντρίμμια πίσω μου, είτε ψυχολογικά είτε υλικά. Εγώ ζω για να ομορφαίνω τους χώρους γύρω μου. Δεν με ενδιαφέρει αν μετά τους εκμεταλλεύομαι ή όχι γιατί δόξα τω Θεό τα ωραιότερα ταξίδια τα έχω κάνει με ωτοστόπ του μυαλού μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

About last night ‼️🌹 Χτες εκανα τον τουριστα στην Αθηνα που βγηκε να διασκεδασει σε νυχτερινα μαγαζια…‼️ Ξεκινησα με ωραιο γευμα στο Μεγαλη Βρετανια, επειτα πηγα στην υπερ ντισκο @cinderella_athens Επειτα μετακινηθηκα στο fever οπου ειδα και απολαυσα τους Μαζωνακη Κιαμο Αναστασιαδη Γκανο… Αγαπω τον παλμο των μπουζουκιων και τα ξεφρενα τιναγματα λουλουδιων σε φελιζολ δισκους στα μουτρα του καλλιτεχνη… Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν βαζο στο σπιτι τους..😂 Υπεροχα αισθανθηκα να ντινομαι να φτιασιδωνομαι και να τρεχω στη διασκεδαση…🙏🏼 Σημερα θα το συνεχισω… Καλομας Σαββατοβραδο..🙏🏼🎉‼️🌹 #glamour #is #my #proffrsion #ioannisroumelotis #kuboraum @johnnie_rousso #vca #minasjewelry #celineshoes #loewebag #mou #ni #mou #nightout

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

Παραδέχθηκε, μιλώντας στην εκπομπή the dot επίσης πως ανήκει πλέον στη δημιουργική ομάδα του Zeus+Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει τα αξεσουάρ του fashion brand, ενώ αποκάλυψε και τη νέα τους συνεργασία που αφορά στη δημιουργία μιας σειράς ανδρόγυνων πουκαμίσων.

Οι στιγμές στην φυλακή

Σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως βρεθεί ξανά στη φυλακή δεν δίστασε να απαντήσει πως αναπολεί τις στιγμές που πέρασε εκεί και θα ήθελε να βρεθεί έστω και για έξι μήνες, ενώ αποκάλυψε σπαρταριστές στιγμές με τους συγκρατούμενούς του.

Το GNTM

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Next Top Model για το οποίο όπως είπε δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή.

Γιατί την απέρριψε; Ο ίδιος εξήγησε πως «το ελληνικό Next Top Model δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει το αντίκτυπο στο κάθε άτομο που θα βγει από κει, όπως έχει στο εξωτερικό. Αν δεις την Tyra Banks θα δεις πως βάζουν τα κορίτσια και κάνουν κάποια ακραία εγχειρήματα. Τα κορίτσια αυτά είναι μαθημένα, ξέρουν το ρίσκο και τους ιντριγκάρει. Η ζωή τους είναι αυτή! […] Δεν μπορώ εγώ να πιέσω ένα άτομο να κλαίει, δεν είναι το ποιόν μου αυτό. Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε ούτε σε αυτό, ούτε στο My Style Rocks. Όμως αυτά δεν λένε ότι είναι reality shows λένε πως είναι show μόδας και ο άλλος «ψαρώνει» […] Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί εκθέτουν στον ψυχισμό των ανθρώπων που βλέπουνε κάποια υπολείμματα».

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024