Ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθαρίζει την θέση του!

View this post on Instagram

#yfsf #αυριο #

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

«Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν.»

«Περίμενες να βγει ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης;», ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος την Μιμή Ντενίση.

Εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική» είπε η Μιμή Ντενίση για τον πρώην συνεργάτη της Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι έχει κάποιο δόλο»

«Μιλήσαμε με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες. Δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Λέμε πράγματα που αν τα απομονώσεις λένε το ακριβώς αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε με το συναιθηματικό κομμάτι. Γι’ αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι έχει κάποιο δόλο», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Θα είναι μαζί στο YFSF;

«Μακάρι, δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις», είπε ο Αλέξης Γωργούλης

Όσο για τη viral ομιλία του δήλωσε ότι δεν ήταν επίσημη. «Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω. Αυτό δεν συνδυάζεται. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι συνδυάζοντάς το με τη δυσλεξία πιάνεις μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, είναι σαν να χλευάζεις τους ανθρώπους με δυσλεξία», είπε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο