Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστρία : Απίστευτη ληστεία - Έκλεψαν 20 τόνους σοκολάτας

Αυστρία : Απίστευτη ληστεία – Έκλεψαν 20 τόνους σοκολάτας

Μία πραγματικά πρωτοφανής ληστεία σημειώθηκε στην Αυστρία όταν ένας... μάλλον «λιχούδης» ληστής κατάφερε να κλέψει 20 τόνους σοκολάτας και να φύγει σαν «κύριος» από το εργοστάσιο με το φορτηγό του.

Μία πραγματικά πρωτοφανής ληστεία σημειώθηκε στην Αυστρία όταν ένας… μάλλον «λιχούδης» ληστής κατάφερε να κλέψει 20 τόνους σοκολάτας και να φύγει σαν «κύριος» από το εργοστάσιο με το φορτηγό του.

Θυμίζει μία ανάλογη περίπτωση στις αρχές του 2018 στο Φρτάιμπουργκ της Γερμανίας, μόνο που ο τωρινός ληστής χρησιμοποίησε διαφορετική μέθοδο για να αποσπάσει την… «γλυκύτατη λεία» του.

Πως πήρε την… γλυκύτατη λεία

Το εργοστάσιο της πασίγνωστης εταιρείας σοκολάτας Milka, έπεσε θύμα του επίδοξου ληστή, καθώς είχε ζητήσει από μία τοπική εταιρεία να μεταφέρει το φορτίο με τις σοκολάτες από την Αυστρία στο Βέλγιο.

Η αυστριακή εταιρεία αναθέτοντας την παράδοση σε άλλη ουγγρική εταιρεία, η οποία με την σειρά της συνεργάστηκε με μια υπεργολαβική εταιρεία στην Τσεχία.

Το δόλωμα… τσέχικες πινακίδες

Ο «γλυκύτατος» λοιπόν ληστής εμφανίστηκε με το φορτηγό του, το οποίο έφερε τσέχικες πινακίδες, στο εργοστάσιο στην πόλη Μπλούντετς, όπου οι εργάτες φόρτωσαν τους 20 τόνους σοκολάτας, αξίας 50.000 ευρώ, εντελώς ανυποψίαστοι.

Στο μεταξύ, τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο επίδοξος ληστής χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα για να παραλάβει το φορτίο.

Άφαντος ο ληστής και η λεία του

Οι σοκολάτες αξίας 50.000 ευρώ δεν έφθασαν ποτέ στο προορισμό τους ενώ τόσο το φορτηγό όσο και ο ληστής παραμένουν άφαντοι. Η αστυνομία, μέχρι στιγμής, έχει ανακαλύψει ότι οι πινακίδες του φορτηγού είναι κλεμμένες και ότι ο δράστης δεν εργάζεται στην πραγματικότητα σε τσέχικη εταιρεία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024