Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Ζαχαράτος: Αποκαλύπτει ιστορίες για Βουγιουκλάκη και Μερκούρη

Τάκης Ζαχαράτος: Αποκαλύπτει ιστορίες για Βουγιουκλάκη και Μερκούρη

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τάκης Ζαχαράτος, θυμήθηκε τις τρεις γυναίκες που τον σημάδεψαν στην ζωή του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τάκης Ζαχαράτος, θυμήθηκε τις τρεις γυναίκες που τον σημάδεψαν στην ζωή του.

Ο σόουμαν έκανε αναδρομή στις γυναίκες που αγάπησε σε μια τρυφερή συνέντευξη στο περιοδικό People.

View this post on Instagram

Να ανοίγουμε τα παράθυρα της ζωής για να μπεί το φως στις ψυχές μας! Να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να μην κλείνουμε την πόρτα σε ευκαιρίες και ανθρώπους! Οποία δοκιμασία και να αντιμετωπίζουμε κρύβει ένα θησαυρό,μια σοφή πληροφορία η οποία θα μας οδηγήσει να δραπετεύσουμε και να ανακαλύψουμε την μαγεία όσων ζούμε…Με χαμόγελο θα γνωρίσουμε μαζί τον λόγο όσων συμβαίνουν…Οι μέρες που δεν χαμογελάμε, είναι οι χαμένες μέρες…μας είπε σοφά η Αλίκη! Απολαύστε το κάθε λεπτό 💙 #Quote #Myself #Smile #Blessed #Love #People #Morning #Photoshoot #Feel #Attitude #Secret #Real #Kind #Heart #Viral #Angels #Myself #Man #Style #Photo #Interview #Greece #Eyes #Athens #Experience #Positive #GoodVibes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

Η έκπληξη στην Μαλβίνα Κάραλη

«Αυτό το πλάσμα ήταν δώρο Θεού. Την Μαλβίνα τη γνώρισα στην Πάτρα σε ένα πάρτι. Δεν ήξερα καλά καλά ποια είναι. Ήμουν ένα παιδί από την επαρχία. Αν με έχει σώσει κάτι πιστεύω πως είναι αυτό το παιδί από την επαρχία που δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου. Το λέω και το χαίρομαι: Είμαι χωριατόπαιδο και καμαρώνω γι’ αυτό. Είναι η άγκυρά μου και πάντα εκεί επιστρέφω. Έχω τις αξίες, τη συστολή και το ήθος που έχει ένα παιδί από το χωριό. Και δεν ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου.

Η σχέση του με την Μελίνα Μερκούρη

«Τη Μελίνα Μερκούρη την είχα γνωρίσει για πρώτη φορά στην Πάτρα ως μαθητής γυμνασίου. Εκείνη ήταν υπουργός Πολιτισμού και είχε έρθει να δει τη μαθητική παρέλαση. Μόλις την είδα, την καψουρεύτηκα. Έπαθα εθισμό και έρωτα μαζί της. Τη δεύτερη φορά, τη συνάντησα όταν είχα πάει να δω την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο, έξω από το καμαρίνι της Αλίκης. Εκείνο το βράδυ, τη μιμήθηκα, με αγκάλιασε και μου είπε να περάσω από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η τελευταία φορά που την είδα ήταν σε ένα κάλεσμα στο ξενοδοχείο Intercontinental, για τον χορό των ηθοποιών. Τότε, βγήκα ως Στέλλα και από κάτω ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Χορν. Ζούσαν όλοι οι μύθοι της εποχής. Θυμάμαι πως σηκώθηκε η Μελίνα ενθουσιασμένη και φώναζε “Μπράβο”», εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

View this post on Instagram

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μελίνα της ψυχής μας! Η γυναίκα που έκανε την Ελλάδα γνωστή στα πέρατα του κόσμου! Ένα εθνικό σύμβολο…η Ελληνίδα θεά! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον θρύλο! «Στέλλα», «Φαίδρα», «Ilya darling» ή απλά Μελίνα! Σε αγαπούσα και θα σε αγαπώ για πάντα! Η φωνή σου,το βλέμμα σου και η αύρα σου θα με συνοδεύει σαν φυλαχτό! #MelinaMercouri #Legend #Greece #Woman #Idol #Proud #Attitude #Hellas #Star #Heart #MyLove #Theater #Cinema #Persona #Viral #Instadaily

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

«Αν ζούσε η  Αλίκη Βογιουκλάκη θα ήμασταν κολλητοί»

«Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν καρμική. Αγαπηθήκαμε πολύ. Την πρωτοείδα στο θέατρο. Ύστερα από χρόνια, με έφερε από την Πάτρα ο Ηλίας Ψινάκης σε ένα πάρτι του συλλέκτη Δημήτρη Πιερίδη, στη Γλυφάδα. Βγήκα από την Rolls-Royce του Ψινάκη ως Αλίκη και μόλις με είδε ο Βλάσσης Μπονάτσος, που ήταν ζευγάρι τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γύρισε και της είπε “Είναι πιο γκόμενα από σένα’’. Μετά, άρχισα να στέλνω στην Αλίκη φωτογραφίες μου από τους ρόλους που την έκανα. Θεωρώ πως αν ζούσε, θα ήμασταν κολλητοί και θα καθόμασταν με τις πιτζάμες με τις ώρες να μιλάμε στο σαλόνι», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024