Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Η αμήχανη συνάντηση με την Μαντόνα

Κιμ Καρντάσιαν: Η αμήχανη συνάντηση με την Μαντόνα

H Κιμ Καρντάσιαν είναι δηλωμένη θαυμάστρια της Μαντόνα

H Κιμ Καρντάσιαν είναι δηλωμένη θαυμάστρια της Μαντόνα.

Μάλιστα οι δύο διάσημες σελέμπριτις είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν επιχειρηματικά στον τομέα των καλλυντικών και της ομορφιάς.

Η συνάντηση τους

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, βρίσκεται σε περιοδεία σε θέατρα σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα βρέθηκε στο Λος Αντζελες και μετά το σόου οι δύο αδερφές Καρντάσιαν βρέθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίας και συνάντησαν από κοντά το είδωλο τους.

Το παρασκήνιο

Οι αδερφές Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παρακολούθησαν την συναυλία σε VIP χώρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μετά το τέλος του σόου η Μαντόνα τις υποδέχτηκε στο καμαρίνι της μαζί με τους συνεργάτες της. Η Κιμ δήώσε πως ξετρελάθηκε με το σόου και η Μαντόνα της ζήτησε συγγνώμη που την έκανε να περιμένει αρκετή ώρα. Φυσικά αποσπάσματα από τη συνάντησή τους ανέβηκαν στα social media και των δυο. Στο παρακάτω βίντεο η Μαντόνα κάθεται στο πάτωμα και με χιούμορ ρωτάει την Κιμ «πώς σε λένε».

Δείτε την αμήχανη συνάντηση:

Οι καταγγελίες

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, δέχθηκε μήνυση από ένα θαυμαστή της επειδή αποφάσισε να αλλάξει την ώρα εμφάνισής της σε μια προγραμματισμένη συναυλία της.

Η μήνυση αφορά την συναυλία της Μαντόνα στο Μαϊάμι που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Nate Hollander, o θαυμαστής της που κατέθεσε μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αγοράσει εισιτήρια για την συναυλία αξίας 1.024 δολαρίων. Η απόφαση της εταιρείας παραγωγής να αλλάξει την ώρα έναρξης της συναυλίας, μέρος της περιοδείας «Madame X», έκανε έξαλλο τον θαυμαστή της και δεν ήταν ο μόνος.

Η μια ώρα διαφορά δυσκολεύει τον ίδιο και όπως υποστηρίζει δεν θα μπορέσει με αυτές τις συνθήκες να παρακολουθήσει την συναυλία.

Αντίστοιχα παράπονα προς την βασίλισσα εκφράζονται τελευταία και στα social media, με θαυμαστές της να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους για αλλαγή ώρα σε αρκετές συναυλίες της αλλά ακόμα και αργοπορία της ίδιας να εμφανιστεί στη σκηνή.

Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν ότι σε συναυλία πριν από λίγες ημέρες στο Λας Βέγκας η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Hollander ισχυρίζεται πως προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τα εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερε, επειδή λόγω της αλλαγής ώρας, η αξία μεταπώλησης των εισιτηρίων θα είναι χαμηλότερη από την αξία αγοράς τους.

Τι απάντησε η Μαντόνα

Το περασμένο Σάββατο η ποπ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα από τη σκηνή. Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο twitter φαίνεται να λέει στο κοινό «Είναι κάτι που πρέπει όλοι να καταλάβετε. Μια βασίλισσα ποτέ δεν αργεί».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024