Η Χριστίνα Κολέτσα με μια αποκαλυπτική φωτογραφία έφερε ξανά το καλοκαίρι μέσα στον Νοέμβρη!

https://www.instagram.com/p/B46cFiSl6Dk/

Η Χριστίνα Κολέτσα διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της…

https://www.instagram.com/p/B1t2RbflCH7/

Η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και σε παλαιότερη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό εξήγησε για ποιον λόγο δεν της αρέσει να αναφέρεται συνεχώς στα προσωπικά και ερωτικά της ζητήματα.

Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με τον μυστήριο συγγραφέα. «Δε μου αρέσει πολύ να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είναι η πρώτη φορά που εξέφρασα ότι έχω μία σχέση δημόσια, γιατί είμαι πολύ καλά, αλλά δε θα ήθελα να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω για τον εαυτό μου και να αναφέρω συνέχεια κάτι το οποίο εξέφρασα κάποια στιγμή και να το αναλύω. Νομίζω πως είναι φτηνό να μιλάς συνεχώς για τη σχέση σου».

«Όχι, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη όσον αφορά τι θα πω για τον ίδιο. Εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για τις σχέσεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα πολλά πράγματα που ίσχυαν και πολλά που δεν ίσχυαν. Το να παραδεχτώ μία σχέση είναι φυσιολογικό, απλά δε συμφωνώ ότι κάθε φορά που «ανοίγομαι» θα πρέπει να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό. Θα ήθελα και λίγο να το προστατεύσω».

Όσο για να θα ήθελε να γίνει μητέρα: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που τους έχει χτυπήσει το καμπανάκι, αλλά αν είμαι καλά με έναν σύντροφο και αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί, δε θα έλεγα όχι».

Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα πόζαρε με τον μυστήριο σύντροφο της!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/B1ONM_FlKwI/

Το λευκό μπικίνι με τα άπειρα likes

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κολέτσα «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους!

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, όμως, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αυστραλία και απολαμβάνει τον ήλιο.

Δείτε και μόνοι σας

View this post on Instagram

Summer never ends. #christmasloading #happy #missingyou

A post shared by Christina Koletsa (@christina_koletsa) on

Γράψτε το σχόλιό σας