Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: Μίλησε για την πιο δύσκολη σκηνή της καριέρας της

Θεοφανία Παπαθωμά: Μίλησε για την πιο δύσκολη σκηνή της καριέρας της

Η ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, εξομολογήθηκε πως αυτή η σκηνή την δυσκόλεψε

Η ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, εξομολογήθηκε πως αυτή η σκηνή την δυσκόλεψε.

Σοκ στο Διαφάνι από τις καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες!

Κωνσταντής και Βιολέτα βάζουν φωτιά στις εξελίξεις! Εκείνος έιναι αδίστακτος και έχει βάλει σκοπό να κάνει κακό στη Βιολέτα. Στα επόμενα επεισόδια τη διασύρει με τον χειρότερο τρόπο σε όλο το Διαφάνι.

Η σκηνή που θα διχάσει

Σύμφωνα με το Mytv ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέτα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται είναι πλέον αργά.

Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνάει στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρό χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή.

Φωτογραφία από την επίμαχη σκηνή

Η Βιολέτα δίνει τέλος στην ζωή της

Το ίδιο βράδυ που η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση: να δώσει τέλος στη ζωή της. Η ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες δεν σταματούν εκεί.

View this post on Instagram

Άγριες Μέλισσες!

A post shared by Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official) on

Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει από τη δημόσια κατακραυγή. Ο Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να τη σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά.

Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη, για τη Βιολέτα.

Η σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό

Μία αρκετά δύσκολη σκηνή προβλήθηκε χτες το βράδυ της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες». Η Βιολέτα, αφού έχει βρεθεί κρυφά με τον Κωνσταντή σε έναν στάβλο, εκείνος αποφασίζει να την εκδικηθεί παίρνοντας της τα ρούχα και εξαναγκάζοντάς τη να βγει ξυπόλυτη με τα εσώρουχά της στους δρόμους του χωριού, βιώνοντας τον απόλυτο εξευτελισμό.

Ζήτησα η σκηνή να γίνει ακόμα πιο δραματική

«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου άψογος οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο η αλήθεια είναι. Το πιο δύσκολο ήταν ο στάβλος, σε έναν αληθινό στάβλο που ζουν άλογα, μύριζε λίγο. Όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή, το τόσο γλυκό παιδί που μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτή τη σκηνή που γυρίσαμε. Δεν ένιωθε καθόλου καλά. Είναι μια σκληρή σκηνή η αλήθεια είναι. Ζήτησα από την σεναριογράφο να την κάνει ακόμα πιο δραματική. Τον προετοίμασα τον γιο μου, αλλά βέβαια μου είπε να μην τη γυρίσω, μου απαγόρευσε αυτή τη σκηνή αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόηση του. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους» είπε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024