Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους φανατικούς καπνιστές, ωστόσο «το ελληνικό δαιμόνιο» φαίνεται ότι πάλι έκανε το «θαύμα» του.

Τις προηγούμενες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με καπνιστή από τις Σέρρες, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να απολαμβάνει το τσιγάρο του «εντός» του μαγαζιού χωρίς να κινδυνεύει με πρόστιμο.

Ο καπνιστής μίλησε μαζί με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας για τον αντικαπνιστικό νόμο και την «πατέντα τους», η οποία έχει κάνει τον κακό χαμό στο ελληνικό διαδίκτυο.

«Θα εφαρμόσουμε τον αντικαπνιστικό»

Όπως δήλωσαν, η ιδέα για την πατέντα ήταν του πελάτη. Σύμφωνα με τον εφευρέτη-καπνιστή, δεν άνοιξε τρύπες στο τζάμι, αλλά έβαλε το τσιγάρο και το καλαμάκι στη χαραμάδα της πόρτας του καταστήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γιάννη, είναι πολύ δύσκολο κάποιος να καπνίσει μ’ αυτό τον τρόπο.

«Να μην παρεξηγηθούμε» ανέφερε ο μανιώδης καπνιστής μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Τον αντικαπνιστικό νόμο θα τον εφαρμόσουμε!» τόνισε.

«Είμαστε μια κλειστή κοινωνία. Είναι πολύ δύσκολο» τόνισε ο ιδιοκτήτης του καφέ στις Σέρρες, σημειώνοντας ότι έχει σταλθεί ενημέρωση σε όλες τις επιχειρήσεις των Σερρών σχετικά με τις απαγορεύσεις στο κάπνισμα και όλοι οι καταστηματάρχες σκοπεύουν να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο.

Δείτε τo βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο