Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολόγυμνος άντρας κυνηγά γυναίκα στη βροχή να τη βιάσει

Ολόγυμνος άντρας κυνηγά γυναίκα στη βροχή να τη βιάσει

Η γυναίκα περπατούσε μόνη της μέσα στη βροχή στο Μπούζιος, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο και ήταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της όταν δέχτηκε την επίθεση

Σοκάρουν τα πλάνα που δείχνουν έναν άνδρα να κατεβαίνει γυμνός από το αυτοκίνητό του και να κυνηγάει μια γυναίκα για να τη βιάσει στη μέση του δρόμου στη Βραζιλία.

Η γυναίκα περπατούσε μόνη της μέσα στη βροχή στο Μπούζιος, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο και ήταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της όταν δέχτηκε την επίθεση.

Στα πλάνα που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, σύμφωνα με την DailyMail, διακρίνεται ο δράστης να οδηγεί το αυτοκίνητό του, έπειτα σταματά και βγαίνει έξω τελείως γυμνός.

Η γυναίκα, η οποία είχε μαζί της ομπρέλα για να προστατευτεί από τη βροχή, αρχίζει να περπατάει πιο γρήγορα για να τον αποφύγει.

Αρχίζει να την κυνηγά

Ο δράστης φαίνεται να διστάζει για λίγα δευτερόλεπτα όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο και έπειτα αρχίζει να τρέχει προς την κατεύθυνσή της γυναίκας.

Η κάμερα δεν έχει καταγράψει τη στιγμή της συνάντησής τους και το πώς η γυναίκα γλίτωσε, αλλά η ίδια είπε ότι έτρεξε έντρομη και άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης την άρπαξε από τη μέση, αλλά η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Επειδή έβρεχε τη στιγμή της επίθεσης, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης, επειδή είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα του οδηγού, ταράχτηκε και εγκατέλειψε τα σχέδιά του.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις πινακίδες του οχήματός του, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και του αποδόθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

https://youtu.be/amibFuqJdNo

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024