Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Χάνου - Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Είναι ζευγάρι;

Μαρία Χάνου – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Είναι ζευγάρι;

Η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ζευγάρι μόνο στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούν ή και στην πραγματική ζωή;

Η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ζευγάρι μόνο στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούν ή και στην πραγματική ζωή;

Αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή

Η σχέση του με την Συναντσάκη

Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαίρη Συνατσάκη, αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που όμως πια ανήκει εδώ και καιρό στο παρελθόν.

Το ζευγάρι αποφάσισε μετά από τρία χρόνια σχέσης, να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους πριν από περίπου ενάμισι χρόνο.

Η παρουσιάστρια και youtuber έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού βρίσκεται σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ενώ ο ηθοποιός της Μουρμούρας προτιμά να κρατά αυτό το κομμάτι της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που εκτός από ηθοποιός είναι και φωτογράφος, μετά την είδηση του θανάτου του κορυφαίου φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ  μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μερικές φωτογραφίες – ασπρόμαυρα πορτραίτα, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκαν και δύο με την πρώην σύντροφό του.

Οι φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι η Μαίρη Συνατσάκη είχε ποζάρει πολλές φορές στο φακό του, δημοσιεύοντας μάλιστα και πολλές από τις λήψεις τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους έχουν τυπικές σχέσεις μετά τον χωρισμό, όμως ο ηθοποιός του Alpha κοινοποιεί καθημερινά φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς τραβήξει, παρουσιάζοντας έτσι και τη δουλειά του.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε στο Instagram:

Εκτός όμως από ηθοποιός, ασχολείσαι και με τη φωτογραφία.

Πριν από τρία χρόνια και ενώ φωτογράφιζα την τότε κοπέλα μου συνειδητοποίησα ότι το μάτι μου κάτι πιάνει. Ήταν ο συνδυασμός του θεάτρου που μελετά πολύ τον άνθρωπο. Μαθαίνεις να εντοπίζεις τα βλέμματα και μεγεθύνεις τις στιγμές. Με τον φακό στα χέρια νιώθω σαν σκηνοθέτης, ζητώ από το μοντέλο να ενσαρκώσει έναν ρόλο. «Θα φωτογραφίσω μια γυναίκα η οποία από εσένα θα πάρει σάρκα και οστά. Θα πρέπει δηλαδή να την πιστέψεις» της λέω.
Όταν υποδύεσαι κάτι άλλο, εμφανίζεται περισσότερο ο πραγματικός εαυτός σου. Φεύγουν οι ανασφάλειές σου.

Πρόσφατα ανέβασες στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της πρώην συντρόφου σου, Μαίρης Συνατσάκη. Αυτομάτως αυτή η κίνηση δημιούργησε σχόλια. Σε ενοχλεί αυτό;

Δεν έχω ανεβάσει μόνο τη Μαίρη. Έχω και άλλες πρώην σχέσεις μου, απλώς εσείς δεν το ξέρετε. Έχω φωτογραφίσει πολύ κόσμο. Δεν με πνίγει, αλλά με ενοχλεί να ασχολούνται με τα ερωτικά μου.

View this post on Instagram

#portrait #d80 #tohashtagmemarane

A post shared by Nicolas Papadomichelakis (@papadomic) on

Είναι τελικά ζευγάρι και στην πραγματική ζωή;

«Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν είμαστε ζευγάρι, γιατί βλέπουν ότι ταιριάζουμε πολύ στην τηλεόραση, πάει δηλαδή το μυαλό του κόσμου ότι «λες να είναι και στη ζωή μαζί;». Δεν είμαστε όμως ζευγάρι! Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω για να κρατήσω τον μύθο» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή η Μαρία Χάνου

Οι διάσημοι γονείς της

View this post on Instagram

Κρατάς μυστικό?

A post shared by Elisavet_konstantinidou (@elisavet_konstantinidou_) on

Μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Χάνου και για τους διάσημους γονείς της, τους ηθοποιούς Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο, λέγοντας πως αρχικά η μητέρα της δεν δέχθηκε με θέρμη την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός, σε αντίθεση με τον μπαμπά της, ο οποίος από την αρχή ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός.

View this post on Instagram

Η ζωή μου όλη!

A post shared by Elisavet_konstantinidou (@elisavet_konstantinidou_) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024