Ο Αναστάσης Ροΐλός στην τελευταία συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα πολύ προσωπικό θέμα.

Είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες» έχει αποκαλύψει πολλά στις τελευταίες του συνεντεύξεις.

Δεν μεγάλωσε με τον πατέρα του

«Για μένα το πρότυπο του πατέρα ήταν ένα ποτ πουρί από συμπεριφορές και φυσιογνωμίες αντρών γενικά ή πατεράδων φίλων», ομολόγησε o Αναστάσης Ροΐλός.

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του

«Είμαι υποχόνδριος, έχω θέμα με την καθαριότητα, τη μηχανή μου την έχω πεντακάθαρη, θα γυαλίσω και θα λαδώσω μέχρι και την τελευταία βίδα. Αλλά την άλλη μέρα μπορεί να μπω στις λάσπες κι εγώ μαζί» περιέγραψε ο Αναστάσης Ροΐλός.

https://www.instagram.com/p/B5A00X5Dn02/

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τις Άγριες Μέλισσες;

«Για τις Άγριες Μέλισσες επικοινώνησαν μαζί μου μέσω facebook κι έπειτα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Από την πρώτη επαφή με την casting director Μιράντα Ρωσταντή φάνηκε ότι η δουλειά θα είναι σοβαρή. Μετά ακολούθησαν τέσσερις δύσκολοι μήνες, και για τους ηθοποιούς και για την παραγωγή, απανωτών κάστινγκ, ώσπου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.» είπε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής.

Περίμενες αυτή την επιτυχία της σειράς;

«Περίμενα πως θα αρέσει. Γιατί, όπως έχει πει και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης μας, «οι ηθοποιοί το μυρίζονται το καλό το σενάριο». Αντίστοιχα και οι θεατές μια καλή δουλειά την εκτιμούν και την αγκαλιάζουν. Δεν ήξερα, φυσικά, πόσο μεγάλη επιτυχία μπορούσε να έχει και, να σου πω την αλήθεια, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος γιατί δεν φτάσουν πολλά σε μένα. Είμαι σπίτι – δουλειά.

Όλοι μας είμαστε πολύ αφοσιωμένοι για να μπορέσει να βγει σωστά. Δεν παύει να είναι μια σαπουνόπερα, και δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Όλα όσα συμβαίνουν είναι βγαλμένα από τη ζωή. Το σενάριο είναι τόσο καλογραμμένο, που δεν γίνεται γραφικό, αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα (Θωμάς Τσαμπάνης, Βάσια Καρυτινού, Βαγγέλης Νάσης, Πέτρος Καλκόβαλης) στήνουν εξαιρετικά και τους χαρακτήρες και τα γεγονότα» πιστεύει ο Αναστάσης Ροΐλός

https://www.instagram.com/p/B5E-twVjtcn/

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο