Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Τι «ανάβει» την εκρηκτική Λατίνα;

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι «ανάβει» την εκρηκτική Λατίνα;

Η 50χρονη Λατίνα superstar Τζένιφερ Λόπεζ ανακηρύχθηκε «Άνδρας της χρονιάς 2019» από το περιοδικό GQ

Η 50χρονη Λατίνα superstar Τζένιφερ Λόπεζ ανακηρύχθηκε «Άνδρας της χρονιάς 2019» από το περιοδικό GQ!

«Δεν πήρα χρήματα για την τελευταία μου ταινία»

H νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ, με τίτλο Hustlers, έδειξε μία ακόμη δυνατή υποκριτική της πλευρά αλλά και τις δυνατότητές της στον αισθησιακό χορό και το pole dancing.

Όπως αποκάλυψε η ίδια «δεν πήρα ένα σωρό λεφτά για την ταινία. Το έκανα τσάμπα και είμαι η παραγωγός. Κάνω αυτό που μου αρέσει».

Ο έρωτας και οι… επιχειρήσεις!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια εξήγησε ποιο είναι το «κλειδί» στη σχέση της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Η αμοιβαία επικοινωνία, καθώς και την προσήλωσή τους στις επιχειρήσεις τους κρατάνε ερωτευμένους.

«Όταν τον πρωτοσυνάντησα του εξηγούσα για την επιχείρηση με το άρωμά μου. Λατρεύει τις επιχειρήσεις. Έκανε online μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων και έχει πάθος με αυτό. Και γνώριζε ότι ήμουν έναν δημιουργικό άτομο με δική του σειρά ρούχων, αρωμάτων και ότι είχα πετυχημένες πωλήσεις. Έτσι του έλεγα μια ιστορία και μου είπε: ‘Περίμενε. Τι είπες; Πόσα έβγαλες; Νομίζω υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να το κάνεις’», είπε η Λατίνα σταρ.

«Είμαστε ίδιοι στα κίνητρα και τη φιλοδοξία. Και οι δύο δουλεύουμε πολύ σκληρά και κίνητρό μας είναι τα πάθη μας. Και τρέφουμε τρομερό σεβασμό ο ένας στον άλλον», δηλώνει για τον μέλλοντα σύζυγό της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τι την «ανάβει»;

«Πολλά πράγματα με ανάβουν, δε νομίζω όμως ότι τα χρήματα είναι ένα από αυτά. Αλλά μου αρέσουν τα λεφτά! Είναι απίστευτο πράγμα! Δεν ξέρω αν αυτό με ανάβει αλλά σίγουρα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα», είπε με ειλικρίνεια.

«Είμαι εξαιρετικά ανυπόμονη. Τα θέλω όλα τώρα. Δυσκολεύομαι με τους αργούς ρυθμούς. Ενοχλούμαι. Δεν μου αρέσει η λέξη ‘όχι. Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η συμμετοχή στο Super Bowl

«Πιστεύω ότι είναι μια μοναδική πλατφόρμα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο για να περάσεις τα μηνύματά σου όποια και αν είναι αυτά. Νιώθω ότι είναι μεγάλο πράγμα που δύο Λατίνες θα ηγηθούν του Super Bowl αλλά και του τι μπορούμε να κάνουμε αυτά τα 12-14 λεπτά για να καταλάβει ο κόσμος την αξία μας».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024