Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οκτώ πράγματα που δεν πρέπει να δοκιμάσετε ποτέ στο κρεβάτι

Οκτώ πράγματα που δεν πρέπει να δοκιμάσετε ποτέ στο κρεβάτι

Ο πειραματισμός είναι απαραίτητος στις ερωτικές μας επαφές, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε

Το σεξ είναι το κατεξοχήν πεδίο στο οποίο μπορούμε να πειραματιστούμε, να «παίξουμε», να λειτουργήσουμε ελεύθερα και αυθόρμητα. Για την ακρίβεια, δεν μπορούμε απλώς, αλλά πρέπει να δράσουμε με αυτούς τους τρόπους. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται – τουλάχιστον όχι άνευ όρων. Τα παρακάτω οκτώ πράγματα, για παράδειγμα, δεν πρέπει να γίνονται ποτέ.

Ποτέ δεν πρέπει να…

…πιστεύετε ότι έχετε την αλάνθαστη τεχνική

Το σεξ δεν λειτουργεί με εγχειρίδια. Καλός παρτενέρ είναι εκείνος που «ακούει» τις ανάγκες του ή της συντρόφου του, παρατηρεί ποιες κινήσεις πετυχαίνουν και ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση του.

…παρασύρεστε στην κρεβατομουρμούρα

Για πολλά ζευγάρια – ειδικά για εκείνα που έχουν παιδιά – το βράδυ είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να συζητήσουν τα προβλήματά τους και η κρεβατοκάμαρα ο μόνος χώρος όπου μπορούν να το κάνουν με ησυχία. Όταν, όμως, συνδέουμε το κρεβάτι μας με το αρνητικό κλίμα, είναι δύσκολο να το δούμε με άλλο μάτι και να χαρούμε τη σεξουαλική μας ζωή.

…ντρέπεστε να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας

Ποτέ δεν θα κάνετε αυτά που θέλετε, αν δεν τα διεκδικήσετε. Μιλώντας στον σύντροφό σας για τις φαντασιώσεις σας, δεν εξασφαλίζετε την εκπλήρωσή τους. Αν, όμως, δεν το κάνετε είναι βέβαιο πως θα μείνουν ανικανοποίητες. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε: Όλοι οι άνθρωποι κάνουν τέτοιες σκέψεις. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι είναι τόσο προσεκτικοί με το… ιστορικό του υπολογιστή τους!

…προσποιείστε

Ξέρουμε ότι είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, και κανείς δεν θέλει να φέρει τον σύντροφό του σε δύσκολη θέση – ιδιαίτερα αν είναι εμφανές ότι καταβάλλει προσπάθειες. Ωστόσο, η ειλικρινής επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ακόμη και αν αρχικά απογοητευτεί, αν ενδιαφέρεται για την ικανοποίησή σας σύντομα θα καταλάβει πόσο σωστή ήταν η στάση σας.

…το κάνετε με το ζόρι

Δεν έχουν όλα τα ζευγάρια την ίδια λίμπιντο. Και, ενώ η πλήρης απουσία του σεξ μπορεί να καταστρέψει μια σχέση, το ίδιο συμβαίνει και όταν ο ένας σύντροφος συμμετέχει σε αυτό από υποχρέωση. Ακούστε τις επιθυμίες σας και τις επιθυμίες του συντρόφου σας και, αν δεν συμπίπτουν, δοκιμάστε άλλες δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σωματική επαφή. Ένα μασάζ, μια κοινή «βουτιά» στην μπανιέρα ή μια ζεστή αγκαλιά στον καναπέ θα κρατήσουν τη φλόγα ζωντανή τις μέρες που δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι.

…εστιάζετε στην «Ιθάκη»

Το πόσο μακρύς θα είναι ο δρόμος μπορεί να μην εξαρτάται τόσο από εσάς, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τη σημασία που θα δώσετε στη διαδρομή. Εστιάζοντας στον οργασμό είναι εύκολο να αγχωθείτε και να σαμποτάρετε η ίδια την ικανοποίησή σας. Άλλωστε, το σεξ μπορεί να είναι απολαυστικό και χωρίς αυτόν – αρκεί η απουσία του να μην γίνει κανόνας.

…κρίνετε τον παρτενέρ σας

Δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να του πείτε ότι έχει κάνει κοιλίτσα, ακόμη και αν η παρουσία της σας ξάφνιασε. Αν δεν αισθάνεστε και οι δύο σέξι και ασφαλείς, είναι αδύνατον να χαρείτε την επαφή σας όσο της αξίζει.

…υπομένετε τον πόνο

Προφανώς δεν αναφερόμαστε στους πιο… κίνκυ πειραματισμούς. Η ίδια η σεξουαλική επαφή δεν πρέπει να πονάει – σε οποιαδήποτε μορφή της. Ο πόνος ή οι έντονες ενοχλήσεις ενδέχεται να είναι ένδειξη ξηρότητας του κόλπου, σύμπτωμα σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή ορμονικών αλλαγών λόγω εμμηνόπαυσης ή απλώς σημάδι ότι χρειάζεστε περισσότερο λιπαντικό, προκαταρκτικά και… επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να εκφράζετε τη δυσφορία σας και να μην διστάζετε να διακόψετε την επαφή αν δεν περνάτε καλά. Πρόκειται για μια στιγμή που πρέπει να απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024