Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λέντζας: «Μου ζητούσε να τη δέσω στο κρεβάτι και να τη βρίζω»

Γιώργος Λέντζας: «Μου ζητούσε να τη δέσω στο κρεβάτι και να τη βρίζω»

Μια απίστευτη πρόταση που έχει δεχθεί από θαυμάστρια του μέσω των social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Μια απίστευτη πρόταση που έχει δεχθεί από θαυμάστρια του μέσω των social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

View this post on Instagram

Happy world ocean day, one day later 🤘

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

Τα επαγγελματικά του βήματα

«Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είμαι ότι με εκφράζει δημιουργικά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα ξανά όλες τις εκπομπές που έχω κάνει» είπε ο Γιώργος Λέντζας.

View this post on Instagram

Longing for summer ✌️

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

Είναι άπιστος;;

«Δεν είμαι άπιστος και απ’ όσο ξέρω δεν με έχουν απατήσει. Άμα χρειαστεί να απατήσω δεν χρειάζεται να είμαι και στη σχέση.

Στο παρελθόν ήμουν περισσότερο ζηλιάρης, τώρα όχι τόσο. Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το πιο κακό σχόλιο που μου έχουν κάνει στα social media είναι να πεθάνω. Καμιά φορά απαντάω στα άσχημα σχόλια, όταν κάτι έχει μια δόση λογικής.» αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας.

View this post on Instagram

Απόψε το βράδ, στις 23;45, το @footballstoriestv σκάει στην Σκωτία μέσα από την τηλεόραση του Αντ1, τη χώρα που φημίζεται για τη μπάλα και τις αντρικές φούστες. Για εμάς η μπάλα ήταν πρόσχημα, στην ουσία θέλαμε να πάρουμε θέση στην απενοχοποίηση της αντρικής φούστας. Μάγκες, δεν ξέρετε τι χάνετε, κατά τη γνώμη μου είναι το μυστικό που οι γυναίκες δεν θέλουν να ξέρουμε. Αίσθηση ελευθερίας στις καμπάνες, επαρκής αερισμός, και ποτέ δεν κρυώνεις η’ ζεσταίνεσαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Οι τσολιάδες δηλαδή δεν ήξεραν ? ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ __________________________________________________________ #footballstories #scotland #letsstartacause

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

Το πιο ακραίο πράγμα που του έχει ζητήσει θαυμάστρια

«Μου έρχονται φρικιαστικά μηνύματα. Μου έχει στείλει μήνυμα μια κοπέλα και μου ζητούσε να με πληρώσει για να την δέσω στο κρεβάτι της. Και νομίζω ότι το ίδιο μήνυμα μου έχει έρθει και από άντρα. Ήταν πολύ καλό το οικονομικό αντάλλαγμα. Μόνο και μόνο αυτό, να τη δέσω και να την βρίζω» αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας.

Η αγαπημένη του Χριστίνα Στεφανίδη

«Η Χριστίνα Στεφανίδη είναι ατομάρα, μου αρέσει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της. Έχει πολύ χιούμορ γι’ αυτό και οι μέρες μας είναι τόσο όμορφες, γελάμε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λέντζας.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024