Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτεινή Δάρρα: Έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις;

Φωτεινή Δάρρα: Έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις;

Η Φωτεινή Δάρρα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τα μπουζούκια, την Πάολα και πολλά ακόμα

Η Φωτεινή Δάρρα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τα μπουζούκια, την Πάολα, τα τάλεντ σόου, την κόρη της τον σύζυγο της αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Θα τραγουδούσες ποτέ σε μπουζούκια;

«Δεν ξέρω τι εννοείς μπουζούκια. Τα παλιά λαϊκά τραγούδια αλλά και αρκετά σύγχρονα έχουν στην ενορχήστρωσή τους μπουζούκι και είναι υπέροχα. Το μπουζούκι είναι το λαϊκό όργανο της Ελλάδας και αναμφίβολα όταν παίζεται με ευγένεια και δωρικότητα ακούγεται πολύ όμορφα. Το κέφι και η διασκέδαση για μένα είναι βασικά συστατικά στο τραγούδι τόσο, όσο και η συγκίνηση. Τα μπουζούκια όπως τα βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες με τον Ζαμπέτα και τον Χιώτη, αλλά και μερικά τέτοια στέκια που υπάρχουν και σήμερα, μου αρέσουν. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από το ρεπερτόριο, τους συνεργάτες, τον χώρο και το κοινό», είπε Η Φωτεινή Δάρρα

Θα έκανες κάποια συνεργασία με την Πάολα;

«Δεν θα ήθελα ακόμα και με μια απάντησή-όποια κι αν είναι αυτή- να προκαλέσω τη δημοσιότητα. Να δω την άλλη μέρα με πηχυαίους τίτλους:  «Η Δάρρα θα συνεργαζόταν με την Πάολα» ή «δεν θα συνεργαζόταν με την Πάολα η Δάρρα». Είναι έξω από μένα και οι αφορισμοί και τα τσιτάτα. Σκεφθείτε όμως: Αν ο Μίκης Θεοδωράκης επιλέξει για το επόμενο μεγάλο έργο του που θα παρουσιαστεί στο Καλλιμάρμαρο ή στο Ηρώδειο, κάποιους τραγουδιστές που είναι εντελώς διαφορετικού ρεπερτορίου και ύφους μεταξύ τους, ποιός θα πει όχι στον Μίκη Θεοδωράκη; Με έναν τέτοιο «καταλύτη» τα διλήμματα δεν υφίστανται. Προσωπικά σας λέω ότι σέβομαι κάθε άνθρωπο που δίνει ένα κομμάτι της ψυχής του σε αυτό που κάνει. Αρκεί να το κάνει αληθινά, έντιμα. Η Πάολα είναι μια τραγουδίστρια που λατρεύεται από πολύ κόσμο και αυτό σε κάθε περίπτωση κάτι δείχνει».

Παρακολουθείς καθόλου τα μουσικά talent show;

«Κάποιες φορές τα έχω δει τον τελευταίο καιρό παρόλο που δεν παρακολουθώ τηλεόραση»είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Θα πήγαινες κριτής;

«Αν αισθανόμουν ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα ειλικρινά να προσφέρω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την τύχη τους και αγωνίζονται σε πανελλαδική μετάδοση να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Είναι δύσκολος ο ρόλος του κριτή όπως και του δασκάλου. Θέλω να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους».

Αν ξεκινούσες τώρα θα πήγαινες υποψήφια;

«Δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αν ήμουν σήμερα στο ξεκίνημα δεν ξέρω ποια θα ήταν η ψυχολογία μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο να προσπαθείς να δημιουργήσεις κάτι και να ξεχωρίσεις σε έναν χώρο τόσο απαιτητικό.  Πολλοί μεγάλοι τραγουδιστές του παρελθόντος βγήκαν στα «Ταλέντα» του Οικονομίδη, που ήταν το ραδιοφωνικό talent show της εποχής του ‘50! Μερικοί από αυτούς: ο Γιάννης Βογιατζής, η Τζένη Βάνου και η Νάνα Μούσχουρη που πριν τη διεθνή της καριέρα είχε «κοπεί» στα «ταλέντα»… (απίστευτο!)».

Πως είναι η σχέση σου με την κόρη σου και τι έχει αλλάξει τη ζωή σου από την γέννησή της και μετά;

«Όλα απέκτησαν έντονο χρώμα και αληθινό νόημα: η μέρα, η νύχτα, οι εποχές, η φύση, τα συναισθήματα, η ευτυχία, ο πόνος. Έγινα πιο δυνατή, παλεύω τώρα για αυτήν και αυτό κάνει τη ζωή μου να έχει μεγαλύτερο νόημα και αξία».

Με τον σύζυγό σου συνεργάζεστε κιόλας είναι εύκολο αυτό;

«Ναι είναι υπέροχο! Ναι είναι δύσκολο! Είναι και τα δυο. Πάνω από όλα όμως είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τις ίδιες αξίες με εμένα. Έναν άνθρωπο που μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό και που ξέρω ότι με φροντίζει επί σκηνής όσο κανένας». Έχετε τσακωθεί ποτέ πάνω στη δουλειά; «Ναι αλλά στιγμιαία. Θα έλεγα πιο σωστά ότι έχουμε διαφωνήσει. Συνήθως σε αυτά που με συμβουλεύει έχει δίκιο και συνήθως σε αυτά που τον συμβουλεύω έχω δίκιο (χαχα)», είπε αστειευόμενη η Φωτεινή Δάρρα.

Είσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

«Όταν υπάρχει ανάγκη ναι. Η πλαστική χειρουργική έχει σώσει τις ζωές πολλών ανθρώπων από δυσμορφίες και αυτός είναι ο αληθινός ρόλος της. Αν με ρωτάς για την αγωνία της νεότητας, δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα».

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχουν πει για σένα;

«Ακούω μόνο τις φωνές των ανθρώπων που πλημμυρίζουν τη ζωή μου με αγάπη. Προχωράω με σθένος και ήθος. Και σε αυτούς που έβαλαν στόχο να με κάνουν να τα παρατήσω απαντώ: λυπάμαι… Προσπαθήστε ξανά! Το μεγαλύτερο κέρδος μου στη ζωή είναι ότι, ακόμα κι αν σταματούσα τώρα έχω πολλά να θυμάμαι και κυρίως έχω πολλά να κάνω».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024