Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άση Μπήλιου : «Ετοιμάζω το site μου εδώ και πολύ καιρό»

Άση Μπήλιου : «Ετοιμάζω το site μου εδώ και πολύ καιρό»

Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της.

Συνέντευξη στο star.gr παραχώρησε η Άση Μπήλιου.

Η γνωστή αστρολόγος έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς τηλεοπτικής της καριέρας.

Τα τρία τελευταία χρόνια παρακολουθούμε καθημερινά τις προβλέψεις της μέσα από τη συχνότητα του Star, αφού έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

View this post on Instagram

Καλημέρα αγαπημένοι μου! Σήμερα @starkoukou θα μιλήσουμε για τον ανάδρομο Ερμή! Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2.8. Μέχρι τις 18.7 ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19 ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του: Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας! Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

A post shared by @ asibiliou on

«Είμαστε πολύ ωραία ομάδα… Είναι τώρα τρία χρόνια που είμαι στο STAR και νιώθω πραγματικά πολύ άνετα. Κάνω σχεδόν 20 χρόνια τηλεόραση και αυτά τα τρία χρόνια είναι τα πιο άνετα που έχω περάσει τηλεοπτικά!»

Ετοιμάζει το site της για την αστρολογία

«Η αστρολογία για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία αυτογνωσίας. Επίσης, σε βοηθάει να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι».

«Ετοιμάζω το site μου εδώ και πολύ καιρό και μέσα στους επόμενους μήνες θα ανέβει! Μου το ζητάει πάρα πολύ ο κόσμος, γιατί μέσα από την τηλεόραση δεν υπάρχει ο χρόνος να τα αναλύσουμε όλα».

View this post on Instagram

Ποιες είναι οι καλύτερες και πιο τυχερές ημερομηνίες του φθινοπώρου; Οι παρακάτω ημερομηνίες ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, ενάρξεις επιχειρηματικές, σπουδών αλλά και για τα προσωπικά σας. Ο Νοέμβριος έχει τις λιγότερες ημερομηνίες καθώς έχουμε ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11 από τις 30.10! Εύχομαι να σας φανούν χρήσιμες! Καλή εβδομάδα λατρειάκια μου❤️ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 18.9 19.9 20.9 24.9 28.9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 3.10 7.10 8.10 13.10 14.10 15.10 20.10 24.10 25.10 30.10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 8.11 11.11 24.11 27.11 28.11

A post shared by @ asibiliou on

Στο ζώδιο είναι Τοξότης, λατρεύει τη μουσική, τους φίλους της και μένει δίπλα στη θάλασσα στο Πόρτο Ράφτη.

Τι είπε για τον σύντροφό της

Με τον σύντροφό της είναι μαζί 29 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, μιλά σπάνια για την προσωπική της ζωή, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Τον χάρτη του συντρόφου μου τον γνωρίζω, όπως γνωρίζω και τον δικό μου! Όμως, δε θα μπω στη διαδικασία να κοιτάξω κάτι. Για να το κάνω θα πρέπει να μου δώσει μία αφορμή… προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο!» μας είπε γελώντας…

Ακόμα, μας αποκάλυψε και ποιο είναι το «μυστικό» της μακροχρόνιας σχέσης της:

«Εμείς οι Τοξότες αγαπάμε την περιπέτεια και περισσότερο από όλα αγαπάμε την ελευθερία μας! Άρα, ο σύντροφος που θα μείνει στη ζωή μας θα πρέπει να μην μας «πνίγει». Αν το καταλάβει αυτό ο άνθρωπός μας θα μπορέσει να μας κρατήσει για πάντα μαζί του!»

«Αντικατέστησα την οικογένεια με φίλους»

Αγαπημένη της συνήθεια είναι να πηγαίνει για φαγητό με φίλους, οι οποίοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

«Οι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου! Επειδή δεν ήμουν πολύ τυχερή να έχω οικογένεια, οι γονείς μου έφυγαν όταν ήμουν πολύ μικρή, αντικατέστησα την οικογένεια με φίλους! Είναι λίγοι και καλοί!»

Στον ελεύθερό της χρόνο την ευχαριστεί να ακούει μουσική, να διαβάζει βιβλία ψυχολογίας και λογοτεχνίας, να πηγαίνει σινεμά, να βλέπει ξένες σειρές και να ασχολείται με τα αγαπημένα της ζώα, τα οποία λατρεύει!

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024