Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του ο Γιάννης Σπαλιάρας

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε πως δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα του.

Το αστείο περιστατικό με την μητέρα του

«Το αστείο είναι πως μόλις έκλεισα τη δουλειά και είχα μόλις διαβάσει το σενάριο, πηγαίνω να φάω στη μητέρα μου. Είχε χαρεί γιατί ήξερε πως περίμενα με πολλή αγωνία απάντηση έξι μήνες. Της λέω, «μάνα, με σκοτώνουν στο 17ο επεισόδιο» και μου απαντάει, «δεν πειράζει αγόρι μου». Το είπε όμως τόσο φυσικά σα να λέει, «δεν πειράζει αγόρι μου, στα ψέματα είναι». Και έβαλα κάτι γέλια εκείνη τη στιγμή».

«Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου»

View this post on Instagram

Panama hat stories

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή για να μοιραστώ αυτή τη χαρά αν και θα το ήθελα» παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου όταν έκλεισα την δουλειά. Ακόμα και όταν με πήραν τηλέφωνο. Επέστρεφα από την Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα, οδηγούσα και μιλούσα μια ώρα με το Μιάμι. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο αμέσως συγκινήθηκα επειδή σκέφτηκα τον πατέρα μου. Που δεν είναι δίπλα μου» ανέφερε συγκινημένος ο Γιάννης Σπαλιάρας

Μετέτρεψα τον πόνο σε δύναμη

«Μετά τον χαμό του πατέρα μου, ίσως όπως είπε και μια φίλη μου, τον πόνο τον μετέτραψα σε δύναμη» κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Γράψτε το σχόλιό σας