Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, ο «Big Brother» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και οι φήμες θέλουν μαζί με το ριάλιτι να επιστρέφει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά οι παραγωγοί του διάσημου ριάλιτι «Big Brother» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προκειμένου να επιστρέψει, έχοντας αυτή τη φορά έναν διαφορετικό.

Το ριάλιτι επιστρέφει στην τηλεόραση και υπάρχει η επιθυμία μαζί του, να επιστρέψει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την πρώτη και κατά πολλούς πιο επιτυχημένη σεζόν του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πάντως τόσο η παραγωγή του «Big Brother», όσο και το κανάλι που θα φιλοξενήσει το ριάλιτι, θέλουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να επιστρέψει.

«Η παραγωγή του Big Brother και το κανάλι προσπαθούν να πείσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του «Big Brother».

Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν.

Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Ανδρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα.

Το ριάλιτι θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο