Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έσκασε βόμβα: Η τηλεοπτική επιστροφή που θα συζητηθεί

Έσκασε βόμβα: Η τηλεοπτική επιστροφή που θα συζητηθεί

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή βρίσκεται στα σκαριά

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα, ο «Big Brother» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και οι φήμες θέλουν μαζί με το ριάλιτι να επιστρέφει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά οι παραγωγοί του διάσημου ριάλιτι «Big Brother» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προκειμένου να επιστρέψει, έχοντας αυτή τη φορά έναν διαφορετικό.

Το ριάλιτι επιστρέφει στην τηλεόραση και υπάρχει η επιθυμία μαζί του, να επιστρέψει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την πρώτη και κατά πολλούς πιο επιτυχημένη σεζόν του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πάντως τόσο η παραγωγή του «Big Brother», όσο και το κανάλι που θα φιλοξενήσει το ριάλιτι, θέλουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να επιστρέψει.

«Η παραγωγή του Big Brother και το κανάλι προσπαθούν να πείσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του «Big Brother».

Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν.

Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Ανδρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα.

Το ριάλιτι θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024