Λίγο μετά τον ερχομό του γιου τους ο Λάμπρος Κτεναβός και η Ειρήνη Ψυχράμη αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο «Οσμάν» μάλιστα από το Κόκκινο Ποτάμι, μίλησε για την κοινή τους πορεία όπως και για τον ερχομό του παιδιού τους σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κτεναβού

Ο γνωστός ηθοποιός, Λάμπρος Κτεναβός, το περασμένο Σάββατο ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο γιος του.

Η σχέση του με την Ειρήνη Ψυχράμη μετράει ήδη ένα χρόνο ενώ το κοινό γνώρισε την σύντροφό του από την συμμετοχή της στο pop συγκρότημα Hi5 ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική.

View this post on Instagram

@minpsaroneis

A post shared by Irini Psixrami (@irinipsixrami) on

Η Ειρήνη Ψυχράμη έκανε την εμφάνισή της πέρυσι σε γνωστή τηλεοπτική σειρά, από την οποία αποχώρησε όταν έμεινε έγκυος.

«Ο γιος μας ήρθε πιο νωρίς»

Ο Λάμπρος Κτεναβός μιλώντας στην κάμερα του STAR αποκάλυψε πως ο γιος του «ήρθε πιο νωρίς» από όσο υπολόγιζαν με την Ειρήνη Ψυχράμη.

«Μας ήρθε πιο νωρίς, ζωηρότατος με κλάμα και φωνές» ανέφερε χαρακτηριστικά.«Βγήκε ξανθομπουμπούρι, τώρα δεν ξέρουμε που θα μοιάσει, εγώ νομίζω θα μοιάζει στην Ειρήνη» είπε.

View this post on Instagram

Welcome!!!👶💝🎉

A post shared by Λάμπρος Κτεναβός (@labroskten) on

Ο γάμος για να είναι καλυμμένο το παιδί

Ο Λάμπρος Κτεναβός αποκάλυψε στο μεταξύ ότι παντρεύτηκαν με την Ειρήνη Ψυχράμη λίγο μετά τον ερχομό του γιου τους.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις» τόνισε ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας