Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει : «Από τύχη ζω»

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει : «Από τύχη ζω»

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, αποκάλυψε άγνωστες στο κοινό πτυχές της ζωής του ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι «ζει από τύχη».

Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, αποκάλυψε άγνωστες στο κοινό πτυχές της ζωής του ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι «ζει από τύχη».

Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Κουινέλη γνωστό τραγουδιστή και σύντροφο της Ήβης Αδάμου, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

«Από τύχη ζω, έχω κάνει πολλές μαλ… στην ζωή μου»

«Υπάρχουν παντού κίνδυνοι. Δεν νιώθεις ότι ζεις από τύχη καμιά φορά; Κι εγώ νιώθω ότι ζω από τύχη γιατί αν σκεφτώ τι μαλ… έχω κάνει. Βέβαια, την ώρα που το κάνεις, δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Αλλά μετά, εκ των υστέρων, που μεγαλώνεις και ωριμάζεις, λες «τι έκανα ρε μαλ… και ζω ακόμα». Λες.. τι έγινε ρε φίλε τώρα; Δηλαδή, πραγματικά ζούμε από τύχη γιατί ήταν και όλα καινούργια τότε. Βέβαια, τώρα είναι καινούργια άλλα πράγματα που είναι πιο ακίνδυνα» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Έχω κάνει πολλές μαλ…ες και με μηχανάκια και με… ξυλίκια, πολλά τέτοια, πολλά πολλά… Άστο, πραγματικά ζούμε από τύχη», συμπλήρωσε.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024