Ο Γιώργος Τσαλίκης  προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του για τη βραδιά που σκοτώθηκε ο αδερφός της γυναίκας του.

Η νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ

«Έχουμε περάσει με τη Δώρα και ευχάριστες στιγμές, αλλά και πολύ τραγικές. Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν πέντε μηνών έγκυος. Ήμουν στα Mad Awards και μόλις είχα πάρει το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς με την Έλλη Κοκκίνου. Με πήρε η Στέλλα ουρλιάζοντας και άκουγα σειρήνες και δεν καταλάβαινα τι είναι. Και μου λένε ότι χτύπησε ο Γιώργος… Με βγάλανε από το Θέατρο Βράχων με ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής να ανοίγει το δρόμο», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το τροχαίο που του άλλαξε την ζωή

«Ο κόσμος εκείνη τη στιγμή μου χτυπούσε τα παράθυρα κι εγώ έκλαιγα. Όταν πήγα στο Τζάνειο, στα εξωτερικά ιατρεία και πάτησα στα αίματα και μου είπε ένας κύριος κυνικά ότι έχει τελειώσει αυτός, εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή αν πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να μην πάθει κάτι η Δώρα και το μωρό. Και πώς θα το πω στη Δώρα… Το τροχαίο έγινε βράδυ και η Δώρα κοιμόταν, εγώ ήμουν στα Mad Awards. Αυτά δεν τα έχω ξαναπεί…».

View this post on Instagram

Δυσκολεύουν οι αγκαλιές στα 16 γιε μου …ε? Εδώ στα 12 ήταν λίγο πιο εύκολο 😂😂😂 Σ αγαπάω τόσο πολύ .. είσαι τόσο καλό παιδί έχεις τέτοια καλοσύνη στη ψυχή σου .. Είσαι πολύ ικανός .. είμαι περήφανος για σένα και εύχομαι η ζωή σου να είναι μόνο στο φως , στη χαρά , στην ευτυχία γιατί αυτό μόνο σου αξίζει ..! Πιστεύω σε σένα πολύ ! Προχώρα δυνατά .. Θα είμαι πάντα δίπλα σου ..! Να τα χιλιασεις ..❤️. @billtsalikis_

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

«Ήταν εγκεφαλικά νεκρός, απλά περιμέναμε… Περιμέναμε 13 μέρες!».

«Μίλησα με τον γυναικολόγο της και έπρεπε να της βάλω ένα χαπάκι ηρεμιστικό στο φαγητό. Όπως ήμουν κλαμένος και χάλια πήγα σε ένα φαρμακείο στον Πειραιά και τους είπα θέλω ένα χάπι! Την άλλη μέρα της είπα ψέματα ότι θα πάμε σε μια τράπεζα και πήγαμε στο νοσοκομείο. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός, απλά περιμέναμε… Περιμέναμε 13 μέρες!»ο Γιώργος Τσαλίκης συγκλονίζει με τις περιγραφές του.

Δύσκολη νύχτα στην πίστα

«Το βράδυ που έφυγε ο Γιώργος εγώ πήγα στο Romeo και τραγούδησα. Κι εκείνο το βράδυ το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο που δεν ήρθε να διασκεδάσει. Ήταν το μαγαζί βουβό, δεν ακουγόταν τίποτα. Κι εγώ βγήκα τότε με ένα τραγούδι που είχα “Το σκοτάδι” γιατί σκοτάδι είχα μέσα μου, νόμιζα ότι θα περπατήσω και θα πέσει κάτω η καρδιά μου. Και όταν τελείωσα το πρώτο κομμάτι τους είπα αν θέλετε να με βοηθήσετε, ξεχάστε αυτό που μου έχει συμβεί, προσπαθήστε» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης

Γράψτε το σχόλιό σας