Άγρια κόντρα μέσω social media ξέσπασε ανάμεσα σε δύο πρώην συνεργάτες-τραγουδιστές της low bap σκηνής, τον Βέβηλο και τον BD Foxmoor των Active Member.

«Η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο»

Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο Πειραιώς academy, ο BD FOOXMOOR , γνωστή καρικατούρα της hip hop σκηνης, μετά το φυσάει κόντρα, βγήκε από το πρόγραμμα του για να μου αφιερώσει ένα τραγούδι.

Πάνε χρόνια που ο Μιχάλης γράφει οτι να ναι αλλά αυτά τα δύο τετράστιχα αφου αναφέρονται στο πρόσωπο μου, που σαν άλλος Μιχαλολιάκος παίζει και να μην παραδεχθεί, θα ήθελα να τα αναλύσω.

»Όσους δεν βλέπεις κοντά μας είναι πονήματα του χθες /περαστικοί απ’ τη μπουζού και τα γαμωμαναδικα / να καμαρώνεις ήρωες σου που ψείριζαν γριές / σπρώχνανε πρέζα και έκλεβαν βενζινάδικα. Για οσους δε βλέπεις κοντά μας παίρνει καιρό / δεν είναι εύκολο τα ρημάδια υπάρχουν σε αφθονία / γι’ αυτό σου έστησα μια φάρσα επί σκηνής να το χαρώ / ένα λαρύγγι των μπάτσων να λέει το policemania…».

«Όποτε λοιπόν και όπου θες, ανοίγουμε τις δικογραφίες μας»

Όποτε λοιπόν και όπου θες, ανοίγουμε τις δικογραφίες μας. Δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ είμαι περήφανος για την στάση μου, τόσο μέσα στις φυλακές όσο και εξω από αυτες. Πάντα έμπαινα ως μονάδα χωρίς συγκατηγορούμενο και αυτό λέει πολλά σε όσους ξέρουν τους νόμους της φυλακής. Εξέτισα τη ποινη μου μία-μία για οχτώ χρόνια. Πλήρωσα για όλα, έκοψα τα ναρκωτικά μόνος μου και βγήκα πιο δυνατός. Στέκομαι στα πόδια μου κι όχι στα γόνατα μου, κάτι που εσυ δεν κατάφερες μέχρι σήμερα. Αν λοιπόν έχεις τα άντερα να ανοίξουμε τις δικογραφίες μας εκεί θα συναντήσουμε την πρωτη μας διαφορά. Εμένα μ’ έχουν ως κατηγορούμενο κι εσένα ως μηνυτή. Δεν έσπρωξα ποτέ μου ναρκωτικά και βέβαια δεν ψείριζα γριές. Δεν έχω ούτε ένα τέτοιο δικαστήριο για τέτοιες πράξεις. (Ξαναλέω λοιπόν, όποτε θες ανοίγουμε τις δικογραφίες μας).

Είναι πιθανόν οι μηνύσεις και οι αγωγές που έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια να είναι όσα και τα τραγούδια σου. Κανονίσου λοιπόν να μου έρθουνε μπάτσοι με τις μαλακίες σου και να μου χρεώνουν κι άλλα, μόνο και μόνο επειδή εσυ θίχτηκες που σταμάτησε ο κόσμος να σε ακούει και μου άνοιξες φάκελο. Κάτι τέτοιους σαν και σένα, που στο όνομα της τέχνης δίνουνε κόσμο για να αφήσουν την κλανιά τους στο αιώνιο, στη φυλακή τους δίνουν 24αρι και τους λένε ρουφιάνους», γράφει ο «Βέβηλος» για τους Active Member.

Εδώ η ανάρτηση του

¨Η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο¨Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο…

Δημοσιεύτηκε από Βέβηλος στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Η απάντηση του μέλους των Active Member

«Άντε να απαντήσω κι εγώ (στον βέβηλο) έχω 3 λεπτάκια έχω πάει για χέσιμο. Συγχωρέστε μου τα ορθογραφικά αλλά είναι ο διορθωτής του κινητού κι έχω φάει και φακές.

Άκου βλακάκο επειδή έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και νομίζεις ότι σου έγραψα ολόκληρο κομμάτι, να σε πληροφορήσω ότι είναι γραμμένο για πολλούς αλλά μάλλον ταυτίστηκες με όλα όσα αναφέρω, ενώ εγώ να σε σκέφτηκα σε 3-4 στίχους από τους 80 που έχει το κομμάτι. Χαλάλι σου κι αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο BD Foxmoor, ενώ στη συνέχεια προκαλεί τον «Βέβηλο» να απαντήσει σε μερικά ερωτήματά του.

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Άντε να απαντήσω κι εγώ (στον βέβηλο) έχω 3 λεπτάκια έχω πάει για χέσιμο. Συγχωρέστε μου τα ορθογραφικά αλλά είναι ο…

Δημοσιεύτηκε από B.D.Foxmoor στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιό σας